Γιατί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν θέλει η κόρη του να γίνει σαν την Τέιλορ Σουίφτ όταν μεγαλώσει

Γιατί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν θέλει η κόρη του να γίνει σαν την Τέιλορ Σουίφτ όταν μεγαλώσει
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αν και προέρχονται από τους διαφορετικούς κόσμους της τεχνολογίας και της μουσικής, ο Ζούκερμπεργκ και η Σουίφτ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: και οι δύο είναι δισεκατομμυριούχοι και έχουν δημιουργήσει αυτοκρατορίες μόνοι τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αποκάλυψε ότι η επτάχρονη κόρη του, August, του είπε κάποτε ότι ήθελε να γίνει σαν την Τέιλορ Σουίφτ όταν μεγαλώσει. Ο Ζούκερμπεργκ αναφέρθηκε σε αυτή τη συζήτηση κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης στο podcast «Acquired», η οποία γυρίστηκε στις 10 Σεπτεμβρίου και δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. Ο Ζούκερμπεργκ έχει τρεις κόρες με τη σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει κάποια συμβουλή για τους σημερινούς ιδρυτές εταιρειών, ο Ζούκερμπεργκ τόνισε τη σημασία της πρωτοτυπίας, αναφερόμενος σε μια συζήτηση που είχε με την August.

«Μια μέρα, η κόρη μου, την οποία είχαμε πάρει σε μια συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ είπε, “Ξέρεις μπαμπά, θέλω να γίνω σαν την Τέιλορ Σουίφτ όταν μεγαλώσω“», δήλωσε ο Ζούκερμπεργκ στους οικοδεσπότες του «Acquired», Μπεν Γκίλμπερτ και Ντέιβιντ Ροζενθάλ.

«Της είπα, “Όμως δεν μπορείς. Αυτό δεν είναι διαθέσιμο για σένα.” Και σκέφτηκε γι’ αυτό και είπε, “Εντάξει, όταν μεγαλώσω θέλω οι άνθρωποι να θέλουν να γίνουν σαν την August Chan Zuckerberg”», συνέχισε ο Ζούκερμπεργκ.

«Και είπα, “Ακριβώς. Ακριβώς”.»

Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο Ζούκερμπεργκ είναι εδώ και καιρό θαυμαστής της Σουίφτ και της μουσικής της. Αν και προέρχονται από τους διαφορετικούς κόσμους της τεχνολογίας και της μουσικής, ο Ζούκερμπεργκ και η Σουίφτ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: και οι δύο είναι δισεκατομμυριούχοι και έχουν δημιουργήσει αυτοκρατορίες μόνοι τους.

Τον Οκτώβριο, το Bloomberg ανέφερε ότι η Σουίφτ είχε φτάσει επίσημα στο στάδιο του δισεκατομμυριούχου μετά την εμπορική επιτυχία της ρεκόρ περιοδείας της, Eras Tour.

Τον Ιούλιο του 2023, ο Ζούκερμπεργκ πήγε με τη σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν, και δύο από τις κόρες του στη συναυλία της Σουίφτ στην Eras Tour, στην Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Ο Ζούκερμπεργκ φωτογραφήθηκε με ένα ροζ T-shirt, με μικρές πολύτιμες πέτρες στο πρόσωπό του.

«Η ζωή ενός μπαμπά κοριτσιών», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ σε ανάρτησή του στο Instagram για τη συναυλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: