Η Μπιγιόνσε εισβάλλει στον κόσμο του… ουίσκι: Νέα συνεργασία με τη LVMH

Η Μπιγιόνσε εισβάλλει στον κόσμο του… ουίσκι: Νέα συνεργασία με τη LVMH
epa07891130 US singer Beyonce arrives for the world premiere of 'The Lion King' at the Dolby Theater in Hollywood, California, USA, 09 July 2019. The movie was released in US theaters on 19 July. EPA/Etienne Laurent Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η παγκόσμια σούπερ σταρ επεκτείνει την επιχειρηματική της δράση στον χώρο των αλκοολούχων ποτών.

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιόνσε κάνει το ντεμπούτο της στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τη Moët Hennessy, θυγατρική της LVMH, για τη δημιουργία ενός νέου αμερικανικού ουίσκι που ονομάζεται SirDavis.

Το ουίσκι, που κοστίζει 89 δολάρια ανά φιάλη, αποτελείται από 51% σίκαλη και 49% βυνοποιημένο κριθάρι, και δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση του master distiller Bill Lumsden, γνωστού για την εμπειρία του στα σκωτσέζικα Glenmorangie και Ardbeg. Το όνομα του νέου ποτού είναι εμπνευσμένο από τον πρόγονο της Μπιγιόνσε, Davis Hogue, έναν αγρότη που κατασκεύαζε moonshine κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης στον αμερικανικό Νότο.

Το SirDavis, που θα τελειοποιηθεί και θα εμφιαλωθεί στο Τέξας, θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ, καθώς και σε Λονδίνο, Παρίσι και Τόκιο. Το μπουκάλι, που φέρει το σήμα ενός αλόγου, αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της τραγουδίστριας στο Χιούστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία ενός άλμπουμ country από τη Μπιγιόνσε και την κυκλοφορία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης μαλλιών, επιβεβαιώνοντας την πολυδιάστατη φύση της καριέρας της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπιγιόνσε συνεργάζεται με τη LVMH, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες της Tiffany και πρόσφατα παρουσίασε την ομάδα ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η συμμετοχή διασημοτήτων στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών είναι μια αναπτυσσόμενη τάση, με παραδείγματα όπως το τεκίλα Casamigos του Τζορτζ Κλούνεϊ και το τζιν Aviation του Ράιαν Ρέινολντς να σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: