Η DELTA FOODS στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας

Η DELTA FOODS στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας
Γυναίκα προσπαθεί να καθαρίσει δρόμο γεμάτο λάσπες στο Βόλο, την τρίτη μέρα της κακοκαιρίας DANIEL, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023. Κορυφώνεται η αγωνία, όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, για τους ανθρώπους που αγνοούνται στο Βόλο και το Πήλιο και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ενώ η κακοκαιρία επιμένει με ραγδαίες μπόρες -από το πρωί και κατά τη διάρκεια της νύχτας- με αποτέλεσμα να επιδεινώνονται τα προβλήματα τόσο στον Βόλο, όσο και στο Πήλιο που κυριολεκτικά έχουν υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές. Στους δύο νεκρούς της Μαγνησίας, υπάρχουν και 4 αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων, ένα ζευγάρι 35χρονων Αυστριακών, που η τύχη τους αγνοείται, όταν το σπίτι που παραθέριζαν στα Ποτιστικά του Νοτίου Πηλίου παρασύρθηκε από τους χειμάρρους, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Ο Βόλος είναι χωρίς υδροδότηση και πόσιμο νερό για τρίτη ημέρα και οι Αρχές δίνουν αγώνα για να δώσουν ανάσες ζωής σε μία πόλη που προσπαθεί να επανέλθει σε ένα στοιχειώδες επίπεδο κανονικότητας, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η πρωτόγνωρη κακοκαιρία, ενώ σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση σε όλο το πολεοδομικό συγκ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Δέλτα ενισχύει τις προσφορές στα προϊόντα της για να στηρίξει τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι κομμάτι του DNA της ΔΕΛΤΑ. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας, συμβάλλοντας στην κάλυψη αναγκών υδροδότησης, παροχής πόσιμου νερού και γάλακτος.

Σήμερα, συνεχίζει την προσπάθεια με μία νέα δράση υποστήριξης, ώστε να διευκολύνει περαιτέρω την πρόσβαση σε προϊόντα διατροφής, με την ενίσχυση των υφισταμένων προσφορών με επιπλέον έκπτωση 10%.