Η ήττα της Αλ Νασρ και τα δάκρυα του Ρονάλντο

Η ήττα της Αλ Νασρ και τα δάκρυα του Ρονάλντο
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at the King Saud University Stadium in Riyadh on May 27, 2024. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP) Photo: AFP
Ήταν η τελευταία ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο να νικήσει τους συμπαίκτες του Αλεξάντερ Μίτροβιτς και να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με τη σαουδααρβική ομάδα.

Οι δύο ομάδες από το Ριάντ, η Αλ Χιλάλ και η Αλ Νασρ, συναντήθηκαν για το τελευταίο παιχνίδι τους στη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου του Βασιλιά.

Ήταν η τελευταία ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο να νικήσει τους συμπαίκτες του Αλεξάντερ Μίτροβιτς και να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με τη σαουδααρβική ομάδα, η οποία τερμάτισε δεύτερη και πίσω από την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ.

Παίζοντας δέκα εναντίον έντεκα, ο CR7 και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι.

Αλλά μετά από μια έβδομη και τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια λόγω μιας μεγάλης απόκρουσης από τον Γιασίν Μπούνου, η Αλ Χιλάλ κατάκτησε τον τίτλο στο τέλος μιας μεγάλης μάχης.

Η ένταση του τελικού ήταν αρκετή για να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο έδαφος να κλαίει στο τέλος του αγώνα. Μένοντας στο έδαφος για αρκετά λεπτά, ο Πορτογάλος σταρ παρηγορήθηκε από τους θαυμαστές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: