Η Karabinis Medical δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Karabinis Medical δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
"Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας που πλήττονται από φυσικές καταστροφές", τονίζει η εταιρεία.

Η Karabinis Medical ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Φαρμακοποιών του Κόσμου σε συνεργασία με τον Πει.Φα.Συν, σε μια προσπάθεια ανακούφισης των κατοίκων του Βόλου που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, οργάνωσε αποστολή 2.000 μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού. “Στην Karabinis Medical πιστεύουμε στην επιστροφή αξίας στις κοινωνίες δραστηριοποίησής μας και στη στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη”, όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ‘’Σύμμαχος Ζωής’’ μαζί με τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου

Η Karabinis Medical μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Σύμμαχος Ζωής, στο πλαίσιο συμπαράστασης των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες, πραγματοποίησε δωρεά ποσότητας ιατρικών διαγνωστικών συσκευών στους Φαρμακοποιούς του Κόσμου. Οι συσκευές (νεφελοποιητές, πιεσόμετρα, θερμόμετρα, οξύμετρα & μετρητές γλυκόζης) θα σταλούν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στο χωριό Παλαμάς. “Στην Karabinis Medical, πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να βοηθούμε την κοινωνία μας, ειδικά σε κρίσιμες καταστάσεις και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας που πλήττονται από φυσικές καταστροφές”, υπογραμμίζει η εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: