Η Kim Kardashian, τα εκατομμύρια, οι ακριβές αγορές και η…χαμηλή αυτοπεποίθηση

Η Kim Kardashian, τα εκατομμύρια, οι ακριβές αγορές και η…χαμηλή αυτοπεποίθηση
epaselect epa07987299 Kim Kardashian arrives for the 2019 People's Choice Awards at the Barker Hangar in Santa Monica, California, USA, 10 November 2019. EPA/NINA PROMMER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, η Kim Kardashian βρίσκει χαρά και στιγμιαία ικανοποίηση ξοδεύοντας τον πλούτο της σε shopping therapy.

Η Kim Kardashian έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να ξοδέψει τον πλούτο της, και αυτό φαίνεται πως ισχύει και τώρα που έφτασε στο καθεστώς της δισεκατομμυριούχου.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, η reality σταρ και μεγιστάνας των επιχειρήσεων όχι μόνο αισθάνεται περήφανη που ξοδεύει τα χρήματά της, αλλά παίρνει μια ισχυρή δόση αδρεναλίνη με τις αγορές της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα ακριβά ψώνια της προσφέρουν στιγμιαία ευτυχία, υποδηλώνοντας ότι η ψυχική υγεία της Kim μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

«Δεν είναι μυστικό ότι ο εγωισμός της Kim έχει πραγματικά συντριβεί, από όταν την χώρισε ο Odell Beckham Jr.. Από τότε δεν έχει γνωρίσει κανέναν επειδή η αυτοπεποίθησή της δεν είναι αυτή που ήταν», υπογράμμισε μια πηγή στο In Touch. «Επίσης, έχει πλήρη επίγνωση των σχολίων που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για όλες τις αποτυχημένες στυλιστικές επιλογές της, κάτι που πραγματικά την πονάει και της έχει δημιουργήσει το άγχος ότι έχει χάσει την δύναμή της».

«Αντί να «ψάξει» λίγο στην ψυχή της ή ακόμα και να παραδεχτεί ότι ίσως χρειάζεται έναν νέο στυλίστα για να τη βοηθήσει να ανανεώσει την εμφάνισή της ώστε να είναι πιο κατάλληλη για την ηλικία της, προσπαθεί να αγοράσει τον δρόμο της προς την ευτυχία», συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού χώρισε από τον Odell νωρίτερα μέσα στο 2024, με τον οποίο είχε σχέση για περίπου έξι μήνες, η πηγή ισχυρίζεται ότι η Kim έχει στραφεί στα ψώνια για να τα βγάλει πέρα. Και με δισεκατομμύρια στην τράπεζα, μπορεί να αυτή να είναι μια βιώσιμη μορφή θεραπείας, αν και η αποτελεσματικότητά της είναι αμφισβητήσιμη.

«[Αυτή] βιάζεται πολύ να πετάει χρήματα αυτές τις μέρες», εξήγησε η πηγή.

«Υπήρχε μια περίοδος πριν από λίγο καιρό που απέφευγε να πληρώσει τον λογαριασμό σε ένα εστιατόριο. Όμως τον τελευταίο καιρό, είναι η πρώτη που «δίνει» την κάρτα της και λατρεύει τη βιασύνη και τη δύναμη που παίρνει από το να ρίχνει δεκάδες χιλιάδες για να κεράσει τους πλούσιους φίλους της αυτές τις άσεμνα ακριβές βραδιές», συνέχισε. «Από εκεί που έπαιρνε την αυτοπεποίθησή της δείχνοντας ωραία, τώρα φαίνεται να πιστεύει ότι είναι τα χρήματά της που την κάνουν πολύτιμη, κάτι που είναι εξίσου ρηχό, αλλά αυτή είναι η Κιμ».

Η Kim έχει χτίσει τον πλούτο της μέσα από μια ποικιλία εγχειρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών της ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians και The Kardashians, της σειράς καλλυντικών KKW Beauty και του brand shapewear εσωρούχων, Skims. Επιπλέον, έχει κερδίσει σημαντικά έσοδα μέσω συνεργιών, διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφόρων επιχειρηματικών επενδύσεων.

Από τις πιο εξωφρενικές αγορές της είναι η έπαυλή της στο Hidden Hills, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, μια συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα και κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων 4 εκατομμυρίων δολαρίων από τον πρώην σύζυγό της Kanye West.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: