Η Σίντνεϊ Σουίνι μπήκε σε… ρινγκ και «έσπασε» το Instagram (pic)

Η Σίντνεϊ Σουίνι μπήκε σε… ρινγκ και «έσπασε» το Instagram (pic)
epa10603360 US actor Sydney Sweeney arrives on the carpet for the 2023 Met Gala, the annual benefit for the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute, in New York, New York, USA, 01 May 2023. The theme of this year's event is the Met Costume Institute's exhibition, 'Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.' EPA/JUSTIN LANE Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 1.000.000 likes.

Η Σίντνεϊ Σουίνι μπήκε στο ρινγκ για χάρη του νέου της ρόλου καθώς θα υποδυθεί την Κρίστι Μάρτιν μία από τις σπουδαιότερες πυγμάχους στην αμερικανική ιστορία. Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η διάσημη ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται με αθλητική φόρμα έχοντας καστανά, σγουρά μαλλιά.

«Λοιπόν, οι γάτες βγήκαν από το σακούλι χάρη σε μερικούς παπαράτσι που κρύβονταν στους θάμνους, οπότε εδώ είναι ένα μικρό δείγμα από την ταινία μου που δουλεύω αυτή τη στιγμή» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram η οποία έχει ξεπεράσει το 1.000.000 likes.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχω βυθιστεί στην προετοιμασία για να ζωντανέψω την ιστορία μιας απίστευτης γυναίκας, μιας αληθινής πρωταθλήτριας που έδωσε μάχες τόσο μέσα, όσο και έξω από το ρινγκ. Το ταξίδι της είναι μια απόδειξη για την ανθεκτικότητα, τη δύναμη και την ελπίδα και είναι τιμή μου να μπω στα παπούτσια της για να μοιραστώ την δυναμική ιστορία της με όλους σας» συμπλήρωσε.

Ο David Michôd έχει αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία της άτιτλης προς το παρόν ταινίας η οποία θα εξιστορήσει τη ζωή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας πυγμαχίας στην κατηγορία σούπερ welterweight τη δεκαετία του ΄90. Ωστόσο αντιμετώπισε ακραίες προκλήσεις στην προσωπική της ζωή συμπεριλαμβανομένων της κακοποιητικής σχέσης και της απόπειρας δολοφονίας από τον σύζυγό της το 2010. Δύο χρόνια αργότερα ο Τζέιμς Μάρτιν καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση.

Μαζί με την Σουίνι πρωταγωνιστούν οι Μέριτ Γουίβερ, Μπεν Φόστερ, Κέιτι Μ. Ο’Μπράιαν και Ίθαν Έμπρι σε παραγωγή των Anonymous Content, Black Bear, Fifty-Fifty Films, Votiv και Yoki Inc.

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης και η Μίρα Φουλκς με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη του περασμένου μήνα, σύμφωνα με το «Hollywood Reporter».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: