Η τελική μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Ζυμώσεις και προετοιμασίες πριν τον δεύτερο γύρο

Η τελική μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Ζυμώσεις και προετοιμασίες πριν τον δεύτερο γύρο
Κόσμος παρακολουθεί την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιου για την προεδρία του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη (δεν εικονίζεται), στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην Αθήνα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2024. Την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να προσέλθουν στις κάλπες, που θα στηθούν πανελλαδικά, για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος, μεταξύ έξι υποψηφίων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας συναντώνται με τον Παύλο Γερουλάνο, ενώ προετοιμάζονται για το πολυαναμενόμενο debate.

Ξεκινάει η κρίσιμη προεκλογική εβδομάδα για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα να αναζητούν στηρίγματα.

Ο Παύλος Γερουλάνος, που αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο, θα συναντηθεί σήμερα με τους δύο υποψήφιους, οι οποίοι επιχειρούν να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνέντευξή του, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι τιμά τους συνυποψηφίους του και πως η ενότητα του κόμματος είναι ζωτικής σημασίας. Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας εξήρε το πρόγραμμα του Γερουλάνου, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος θα αποφασίσει τον μελλοντικό του ρόλο στο ΠΑΣΟΚ.

Αργότερα σήμερα, οι εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων θα συναντηθούν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate, που έχει προγραμματιστεί σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, ενόψει του δεύτερου γύρου την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: