Η Tencent επεκτείνεται και λανσάρει το φιλόδοξο game για κονσόλες Last Sentinel

Η Tencent επεκτείνεται και λανσάρει το φιλόδοξο game για κονσόλες Last Sentinel
epa08921399 (FILE) - A sign hangs outside the headquarters of Tencent, the parent company of Chinese social media giant WeChat, in Beijing, China, 18 August 2020 (reissued 06 January 2021). On 05 January 2021 US President Donald Trump signed an executive order banning transactions with eight Chinese-connected apps, including Alipay owned by Ant Group Co and other apps owned by Chinese tech giant Tencent Holdings Ltd. EPA/WU HONG Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να πολεμούν ρομπότ σε μια δυστοπική Ιαπωνία.

Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας Tencent παρουσίασε την Παρασκευή ένα μεγάλου budget παιχνίδι για κονσόλα με την ονομασία Last Sentinel, έναν τίτλο που θεωρείται ως η πιο φιλόδοξη «εισβολή» του γίγαντα παιχνιδιών για κινητά στην αγορά κονσόλας.

Η εταιρεία με έδρα τη Σενζέν παρουσίασε ένα τρέιλερ του παιχνιδιού ρόλων δράσης στα The Game Awards στο Λος Άντζελες. Ο τίτλος αναπτύσσεται από περίπου 200 άτομα στο στούντιο παιχνιδιών Lightspeed LA της Tencent, ένα βασικό στούντιο στις ΗΠΑ που βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδίων παγκόσμιας επέκτασης της Tencent.

Η Tencent δεν έχει αποκαλύψει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Last Sentinel, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να πολεμούν ρομπότ σε μια δυστοπική Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2020, η Tencent έφερε τον Steve Martin, έναν γνωστό βετεράνο της βιομηχανίας που έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια κονσόλας στον κόσμο, όπως τα Grand Theft Auto και Red Dead Redemption, για να βοηθήσει στην ενίσχυση της παρουσίας της στα παιχνίδια κονσόλας.

Η Tencent είναι κυρίως γνωστή για την ανάπτυξη δημοφιλών παιχνιδιών για κινητά, όπως το PUBG Mobile, και οι Κινέζοι παίκτες παραδοσιακά ξοδεύουν περισσότερα σε παιχνίδια για κινητά, τα οποία είναι συνήθως φθηνότερα στην παραγωγή.

Καθώς όμως η Tencent προσπαθεί να επεκταθεί στο εξωτερικό αλλά και να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των Κινέζων καταναλωτών στο εσωτερικό, διοχετεύει πόρους σε παιχνίδια κονσόλας μεγάλου προϋπολογισμού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: