Η Βασιλική Λαζαράκου εξελέγη πρόεδρος του Diversity Network του IOSCO

Η Βασιλική Λαζαράκου εξελέγη πρόεδρος του Diversity Network του IOSCO
Ç ÂáóéëéêÞ ËáæáñÜêïõ, Chair, Hellenic Capital Market Commission (HCMC), ìéëÜ êáôÜ ôçí 4ç çìÝñá ôùí åñãáóéþí, óôï 8ï Ïéêïíïìéêü Öüñïõì ôùí Äåëöþí, óôï Åõñùðáúêü ÊÝíôñï Ðïëéôéóìïý, ÓÜââáôï 29 Áðñéëßïõ 2023. Ôï öåôéíü 8ï óõíÝäñéï ôïõ Ïéêïíïìéêïý Öüñïõì ôùí Äåëöþí Ý÷åé êåíôñéêü èÝìá “Paradigm Shifts” êáé äéåîÜãåôáé áðü ôéò 26 Ýùò ôéò 29 Áðñéëßïõ 2023. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÚÏÓ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το Δίκτυο λειτουργεί ως forum για την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων για την προώθηση της διαφορετικότητας από τις εποπτικές αρχές - μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού.

Πρόεδρος του Diversity Network του Παγκόσμιου Οργανισμού Εποπτικών Αρχών Κεφαλαιαγοράς (IOSCO) εξελέγη η Βασιλική Λαζαράκου, που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ελλάδος.

Η πρόεδρος του Diversity Network, Βασιλική Λαζαράκου (Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ελλάδος) δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η εκλογή μου στη θέση της Προέδρου σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Με προτεραιότητα το θέμα της ισότητας των φύλων, το Δίκτυο θα υποστηρίξει την ευρεία συμμετοχή των μελών του IOSCO στην προώθηση μιας κουλτούρας σεβασμού της διαφορετικότητας εντός των εποπτικών αρχών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 11 Μαρτίου, το νεοσυσταθέν δίκτυο του IOSCO (Παγκόσμιος Οργανισμός των Εποπτικών Αρχών Κεφαλαιαγοράς) για τη διαφορετικότητα (IOSCO Diversity Network), πραγματοποίησε την πρώτη σύσκεψη των μελών του.

Το Δίκτυο λειτουργεί ως forum για την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων για την προώθηση της διαφορετικότητας από τις εποπτικές αρχές – μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: