ΗΠΑ: Η Panasonic επιστρέφει στην αγορά τηλεοράσεων μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας

ΗΠΑ: Η Panasonic επιστρέφει στην αγορά τηλεοράσεων μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας
The new Panasonic MZ2000 flagship OLED TV with with New Ultra-Bright MLA (Micro Lens Array) Technology for bright and accurate color in the 65" inch size is on stage at the Panasonic press conference on January 4, 2023 during CES 2023 Consumer Electronics Show Media Days in Las Vegas, Nevada. (Photo by Robyn BECK / AFP) Photo: AFP
Η Panasonic επιστρέφει με νέα μοντέλα OLED και LED μέσω της Amazon και της Costco, ενισχύοντας την παρουσία της στην κατηγορία των smart homes.

Η Panasonic Holdings Corp., η οποία κάποτε ηγείτο της αγοράς τηλεοράσεων πλάσμα, κάνει δυναμική επιστροφή στις ΗΠΑ, διαθέτοντας τρία νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED και LED.

Τα νέα προϊόντα, σχεδιασμένα και αναπτυγμένα στην Ιαπωνία, είναι διαθέσιμα μέσω της Amazon και της Costco, ενώ όλες οι τηλεοράσεις είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένο Fire TV, προσφέροντας πρόσβαση σε υπηρεσίες video-on-demand και online gaming.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Panasonic, γνωστή για τις ηλεκτρονικές συσκευές της και ως βασικός προμηθευτής μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα, είχε διακόψει την παραγωγή οθονών πλάσματος το 2013 λόγω μειωμένης ζήτησης και υψηλού κόστους. Ωστόσο, η άνοδος των έξυπνων σπιτιών και η επέκταση των δραστηριοτήτων της οδήγησαν την εταιρεία να επανεξετάσει την παρουσία της στην αγορά τηλεοράσεων, όπως δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Γιασουνάρι Ανάν.

Η αγορά των ΗΠΑ αποτέλεσε το 24% των συνολικών εσόδων της Panasonic, τα οποία έφτασαν τα 59,7 δισεκατομμύρια δολάρια το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: