Ισμαήλ Γκάνι: H ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα του φερόμενου ως «αγνοούμενου» και «προδότη»

Ισμαήλ Γκάνι: H ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα του φερόμενου ως «αγνοούμενου» και «προδότη»
epa08114032 A handout picture made available by the supreme leader office shows, newly-appointed head of the Islamic Revolutionary Guards Quds force Esmail Qaani (C), Iranian Revolutionary Guards commander Major General Hossein Salami (R), during a mourning ceremony held by supreme leader for late Revolutionary Guards Quds force Qasem Soleimani in Tehran, Iran, 09 January 2020. EPA/SUPREME LEADER OFFICE HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η κηδεία του Νιλφορουσάν υπήρξε η πρώτη του δημόσια παρουσία εδώ και μέρες.

Ο διοικητής της Δύναμης Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης, Ισμαήλ Γκάνι, επανεμφανίστηκε πρόσφατα, κλείνοντας μια σειρά από εικασίες σχετικά με την τύχη του.

Καθώς πολλοί ανησυχούσαν για την πιθανή απουσία του μετά από ισραηλινές επιθέσεις και διάφορες φήμες που έκαναν τον γύρο των ΜΜΕ, ο Γκάνι εμφανίστηκε στην κηδεία του στρατηγού Αμπάς Νιλφορουσάν, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στον Λίβανο στις 27 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν την εμφάνισή του, υπήρχαν υποθέσεις ότι μπορεί να είχε τραυματιστεί ή ακόμα και σκοτωθεί σε επίθεση που στόχευε τον αρχηγό της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ή ότι μπορεί να ήταν υπό ανάκριση για πιθανή συνεργασία με το Ισραήλ. Άλλες φήμες υποστήριζαν ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Παρά την επανεμφάνισή του, οι φήμες για την εξαφάνισή του δεν έχουν διαλυθεί πλήρως, καθώς πολλοί αναρωτιούνται για τους λόγους της απουσίας του από τη δημόσια σφαίρα. Η κηδεία του Νιλφορουσάν υπήρξε η πρώτη του δημόσια παρουσία εδώ και μέρες, επιβεβαιώνοντας ωστόσο ότι παραμένει ενεργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: