Ισραήλ: 4 τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε στάση λεωφορείου

Ισραήλ: 4 τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε στάση λεωφορείου
10/10/2023 Southern District, Israel. Israeli reservist soldiers securing roads in souther Israel. (Photo by Ori Aviram / Middle East Images / Middle East Images via AFP) Photo: AFP
Ο ύποπτος πυροβολήθηκε και «εξουδετερώθηκε» από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, όταν ένας ύποπτος δράστης έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στο κεντρικό Ισραήλ την Κυριακή, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αρχές.

Ο ύποπτος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία πιστεύει ότι είναι κάτοικος της ανατολικής Ιερουσαλήμ, πυροβολήθηκε και «εξουδετερώθηκε» από τις δυνάμεις ασφαλείας στο σημείο, σύμφωνα με τον Άβι Μπιτόν, τον διοικητή της κεντρικής περιφέρειας της αστυνομίας.

«Ο τρομοκράτης, κινούμενος από ανατολικά προς δυτικά, παρέσυρε αρκετούς Ισραηλινούς σε μια στάση λεωφορείου – συνέχισε μερικές εκατοντάδες μέτρα, έκανε αναστροφή και πραγματοποίησε άλλη μια επίθεση με εμβολισμό σε μια στάση λεωφορείου» δήλωσε ο Μπιτόν.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ερευνά την περιοχή, κοντά στην πόλη Ramle, για πιθανούς συνεργούς.

Η βία έχει αυξηθεί στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκστρατείας του στη Γάζα εναντίον της Χαμάς, η οποία οργίασε στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com