Ισχυρή αύξηση 10,9% του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Μάρτιο

Ισχυρή αύξηση 10,9% του τζίρου στο λιανεμπόριο τον Μάρτιο
Κόσμος στέκεται έξω από βιτρίνα καταστήματος κατά τη διάρκεια της πρώτης Κυριακής των θερινών εκπτώσεων στο κέντρο της Αθήνας, Κυριακή 19 Ιουλίου 2020. Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, οι θερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Αυγούστου 2020, ενώ προαιρετικά πολλά καταστήματα άνοιξαν την πρώτη Κυριακή των καλοκαιρινών εκπτώσεων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Άλμα… στη λιανική

Ισχυρή άνοδο σημείωσε ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο κατά το μήνα Μάρτιο 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Ειδικότερα, ο δείκτης του κύκλου εργασιών αυξήθηκε κατά 10,9% σε ετήσια βάση και 10,1% σε σχέση με τον αντίστοιχο του προηγούμενου μήνα. 

Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) για τον Μάρτιο αυξήθηκε κατά 5,2% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περυσινό δείκτη, ενώ αυξήθηκε κατά 7,3% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο.  

Επίσης, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Μάρτιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2024 παρουσίασε αύξηση 6,5%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Μάρτιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2024, παρουσίασε αύξηση 6,2%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: