Κίνδυνος πυρκαγιάς: «Κίτρινος» συναγερμός σε 3 περιοχές – Η πρόβλεψη του καιρού για σήμερα

Κίνδυνος πυρκαγιάς: «Κίτρινος» συναγερμός σε 3 περιοχές – Η πρόβλεψη του καιρού για σήμερα
Πυροσβέστες επιχειρούν στην κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς στη Σταμάτα Αττικής, Αθήνα, Κυριακή 30 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πότε επιστρέφει η θερμοκρασία κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει σήμερα, Τρίτη (23/7) για την Αττική και τα Κύθηρα καθώς και την Αργολίδα και τη Λακωνία.

Επίσης περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Κορινθίας και της Μεσσηνίας, αλλά και η Κρήτη οι Κυκλάδες τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Mικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα, Τρίτη, αρχικά στα Β – ΒΑ και το μεσημέρι απόγευμα μπόρες, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Άνεμοι Δ – ΒΔ 3 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. και η θερμοκρασία Στα ηπειρωτικά έως 35 με 37 , τοπικά έως 38 βαθμούς.

Την Τετάρτη Γενικά αίθριος με τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στα Κ και Β ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά , το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι : Β στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 37 βαθμούς.

Την Πέμπτη Τοπικές Βροχές ή καταιγίδες στην ηπειρωτική Ελλάδα κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι: Β-ΒΔ 5 με 6 μποφόρ με ριπές στα Α-ΝΑ ως τα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: