Κορυφαίες διακρίσεις για τον Όμιλο Katikies στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards για το 2024

Κορυφαίες διακρίσεις για τον Όμιλο Katikies στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards για το 2024
Τα Katikies Santorini και Katikies Mykonos στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο Όμιλος Katikies με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει δύο σημαντικές διακρίσεις για δύο από τα ξενοδοχεία του, στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards για το 2024 τα οποία συμπεριλαμβάνονται για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, το Katikies Santorini κατατάχθηκε στην τη 2η θέση στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην 32η με τα Καλύτερά Ξενοδοχεία στον Κόσμο, ενώ το Katikies Mykonos κατέλαβε την 7η θέση στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στα διεθνώς αναγνωρισμένα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards οι ταξιδιώτες μοιράζονται τις εμπειρίες τους για τα καλύτερα ξενοδοχεία, resorts, πόλεις, αεροπορικές εταιρείες, και άλλους προορισμούς, επιβραβεύοντας την αφοσίωση και την αριστεία στη φιλοξενία. Οι ασύγκριτες υπηρεσίες και η μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία Katikies Santorini και Katikies Mykonos ξεχώρισαν για ακόμα μια χρονιά, τοποθετώντας τα ξανά ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές των Αμερικανών επισκεπτών.

Ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies, δήλωσε σχετικά: “Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τις νέες αυτές διακρίσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν την αφοσίωση της ομάδας μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έρχονται ως επιστέγασμα των αδιάλειπτων προσπαθειών μας να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες για κάθε μας επισκέπτη. Τα εν λόγω βραβεία αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας και λειτουργούν ως κίνητρο για το μέλλον”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: