ΚΤΕΛ: Ποιες ημέρες ισχύει η έκπτωση 25% στα εισιτήρια λόγω ευρωεκλογών

ΚΤΕΛ: Ποιες ημέρες ισχύει η έκπτωση 25% στα εισιτήρια λόγω ευρωεκλογών
Πολίτες και τουρίστες περιμένουν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κηφισού στην Αθήνα, Σάββατο 5 Αυγούστου 2023. Κορυφώνεται αυτές τις μέρες η αναχώρηση των πολιτών για τις καλοκαιρινές διακοπές προς τα νησιά αλλά και την ηπειρωτική Ελλάδα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η έκπτωση θα εφαρμόζεται επί των ισχυουσών τιμών των κανονικών εισιτηρίων.

Τα ΚΤΕΛ προχωρούν σε έκπτωση 25% από την Παρασκευή 7 έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου, για ψηφοφόρους, δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους στις διανομαρχιακές μετακινήσεις τους για τις Ευρωεκλογές 2024.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ευχαριστεί θερμά την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών για την ομόφωνη απόφασή της, σύμφωνα με την οποία όλα τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ θα χορηγήσουν έκπτωση για τη μετακίνηση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, εφόρων και ψηφοφόρων για τις Ευρωεκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έκπτωση 25% θα εφαρμόζεται επί των ισχυουσών τιμών των κανονικών εισιτηρίων.

Η ανταπόκριση του προεδρείου του Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών στο αίτημα, που απηύθυναν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, και η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ήταν άμεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: