Larry Ellison: Ο ιδρυτής της Oracle διευρύνει την αυτοκρατορία του – Η νέα αγορά που έκανε θόρυβο

Larry Ellison: Ο ιδρυτής της Oracle διευρύνει την αυτοκρατορία του – Η νέα αγορά που έκανε θόρυβο
Larry Ellison, Challengers Oracle Team USA skippered by Jimmy Spithill during the 35th America's Cup 2017, Day 4, on June 25, 2017 in Hamilton, Bermuda - Photo Christophe Favreau / DPPI (Photo by Christophe Favreau / Christophe FAVREAU / DPPI via AFP) Photo: AFP
Ο Ellison, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, συνεχίζει να επεκτείνει την ακίνητη περιουσία του, αυτή τη φορά με την αγορά ενός ιστορικού πολυτελούς ξενοδοχείου στο Palm Beach Enclave

Ο ιδρυτής της Oracle, δισεκατομμυριούχος Larry Ellison, γνωστός για την αμείλικτη επιχειρηματική του πορεία και τις πολυτελείς αγορές, πρόσθεσε ένα ακόμη κόσμημα στην ακίνητη περιουσία του.

Αυτή τη φορά, απέκτησε ένα ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο στο Palm Beach Enclave, νότια του Palm Beach στην πόλη Manalapan, σύμφωνα με το Bloomberg. Το ξενοδοχείο, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950 και ήταν γνωστό ως La Coquille Club, υπήρξε για πολλά χρόνια καταφύγιο επιφανών οικογενειών όπως οι Vanderbilt, Ford και Rockefeller.

Αυτή η αγορά έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των πολυτελών ακινήτων του Ellison, που περιλαμβάνουν περιοχές στη Νότια Φλόριντα, το Μαλιμπού και το νησί Λανάι της Χαβάης, όπου μετακόμισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ellison, που απέκτησε το 98% του Λανάι, συμπεριλαμβανομένων δύο θέρετρων Four Seasons, για 300 εκατομμύρια δολάρια πριν από μια δεκαετία, συνεχίζει να επενδύει στρατηγικά σε πολυτελή ακίνητα. Πιο πρόσφατα, το 2022, αγόρασε ένα συγκρότημα 16 στρεμμάτων μπροστά στον ωκεανό στο Manalapan για 173 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας την υψηλότερη τιμή πώλησης κατοικιών στην ιστορία της Φλόριντα.

Ο Larry Ellison, με εκτιμώμενη καθαρή αξία που ξεπερνά τα 143 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, σχεδιάζει να επενδύσει στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Eau Palm Beach. Η ομάδα ξενοδόχων που ήδη διαχειρίζεται το ακίνητο θα παραμείνει στο προσωπικό, ενισχύοντας την παράδοση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: