Mark Cuban: Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν για το bitcoin, ετοιμαστείτε για εκτόξευση

Mark Cuban: Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν για το bitcoin, ετοιμαστείτε για εκτόξευση
Photo:
Το Bitcoin μπορεί να γίνει παγκόσμιο νόμισμα, ανέφερε ο επιχειρηματίας

Πολλοί venture capitalists καθώς επίσης και άλλες προσωπικότητες της Silicon Valley έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ να ανακτήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Το σκεπτικό τους; Για τον δισεκατομμυριούχο Mark Cuban… τα κρυπτονομίσματα.

«Γίνεται ένα παιχνίδι με το bitcoin» ανέφερε ο Cuban στο X. Ο Τραμπ ως πρόεδρος θα διευκολύνει τη λειτουργία της αγοράς των κρυπτονομισμάτων λόγω των αναπόφευκτων και απαιτούμενων αλλαγών που θα κάνει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, πρόσθεσε.

Η βιομηχανία των cryptos επικρίνει δριμύτατα τη SEC επειδή έχει εγείρει πολλά εμπόδια στην αγορά των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ.  

Ο Τραμπ, ο οποίος φαίνεται να προηγείται του προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο πληθωρισμός και η αβεβαιότητα σχετικά με τον ρόλο των ΗΠΑ στη γεωπολιτική «στήνουν» το τέλειο σκηνικό… «Δεν μπορείτε να ευθυγραμμίσετε καλύτερα τα άστρα για μια επιτάχυνση της τιμής του Bitcoin» ανέφερε ο Κούμπαν.

«Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η τιμή. Πολύ υψηλότερα από ό,τι νομίζετε. Θυμηθείτε, η αγορά για BTC είναι παγκόσμια. Και η προσφορά έχει τελικό όριο 21 εκατ. BTC, με απεριόριστη κλασματοποίηση», πρόσθεσε.

Αξίζει να επισημανθεί πως αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ότι οι μεγάλοι VCs Marc Andreessen και Ben Horowitz σχεδιάζουν να δωρίσουν χρήματα για να υποστηρίξουν την εκστρατεία του Trump. Η εταιρεία τους, Andreessen Horowitz, διαθέτει βραχίονα κρυπτογράφησης.

Το Coinbase, το ανταλλακτήριο που εδρεύει στην πόλη της Silicon Valley του Σαν Φρανσίσκο, σχημάτισε την επιτροπή πολιτικής δράσης Fairshake, η οποία έχει υποστηρίξει υποψηφίους υπέρ των κρυπτονομισμάτων και προσπάθησε να νικήσει αυτούς που αντιστέκονται στην κρυπτογράφηση. 

Επίσης, η επιλογή του Τραμπ για αντιπρόεδρο, ο γερουσιαστής J.D. Vance, έχει δεσμούς με τη Silicon Valley. «Αν τα πράγματα πάνε όπως φανταζόμαστε (και δεν λέω ότι θα το κάνουν. Απλώς υπάρχει μια πιθανότητα κάπου πάνω από το μηδέν), τότε το BTC γίνεται ακριβώς αυτό που οραματίζονται οι Maxis», έγραψε ο Cuban. «Ένα παγκόσμιο νόμισμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: