Μητσοτάκης: Ακυρώνεται οριστικά το ταξίδι στις ΗΠΑ

Μητσοτάκης: Ακυρώνεται οριστικά το ταξίδι στις ΗΠΑ
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αναβλήθηκε και το υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο επρόκειτο να συζητηθεί το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε σημερινές του δηλώσεις επιβεβαίωσε την οριστική ακύρωση του ταξιδιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Λόγω της νόσησης του πρωθυπουργού με γρίπη Η1Ν1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι «είναι ανέφικτο το ταξίδι αυτό»

Όπως είπε, θα γίνουν κάποιες συσκέψεις που θα μπορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός θα ταξίδευε για τις ΗΠΑ στις 24 Ιανουαρίου. Στη Νέα Υόρκη θα λάμβανε μέρος σε επενδυτικό συνέδριο με τη συμμετοχή ελληνικών τραπεζών και επιχειρήσεων, ενώ στο Σικάγο θα είχε επαφές με Έλληνες της διασποράς, ώστε να τους ενημερώσει για την επιστολική ψήφο ενόψει και των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ταυτόχρονα, αναβλήθηκε το υπουργικό συμβούλιο, που ήταν να πραγματοποιηθεί την Τρίτη και στο οποίο επρόκειτο να συζητηθεί και το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: