Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει πρόβλημα υπερτουρισμού στην Ελλάδα

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει πρόβλημα υπερτουρισμού στην Ελλάδα
(Ξένη Δημοσίευση). Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022.Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Θέλουμε οι επισκέπτες να ξοδεύουν περισσότερα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το ότι η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ούτε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υπετουρισμού εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη, μιλώντας στην εκδήλωση «Reimagine Tourism in Greece».

Σε συζήτηση με τον Αλέξη Παπαχελά, ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερτουρισμού, ούτε αντιμετώπισε στο παρελθόν, ούτε θα αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Μιλώντας για τις πολιτικές της κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «η τουριστική ανάπτυξη δεν είναι το μόνο που έχει να κάνει με τον τουρισμό.

Με ενδιαφέρει περισσότερο να σημειώσουμε ρεκόρ εσόδων. Θέλουμε οι επισκέπτες να ξοδεύουν περισσότερα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, αλλά δεν θέλουμε αυτές οι αυξημένες δαπάνες να θέσουν σε κίνδυνο την ανταγωνιστικότητά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: