MPW Summit 2023: Στις 5 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

MPW Summit 2023: Στις 5 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Live, με πλήρη διαδικτυακή κάλυψη, επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Register to Watch Online

Η αρχή έγινε με τη λίστα Most Powerful Women in business που δημοσιεύει το Fortune κάθε χρονιά.

Οι Πιο Ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις εκπροσωπούν σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, δρουν με συνέπεια και συνέχεια, ξεχωρίζουν με τη δουλειά και τα επιτεύγματά τους, την εταιρική και κοινωνική τους επιρροή.

Το MPW Summit είναι μια πολύτιμη ετήσια συνάντηση. Η κοινότητα που το απαρτίζει αποτελείται από δυναμικές και εξέχουσες γυναίκες στις επιχειρήσεις μαζί με επιλεγμένους εκπροσώπους από θεσμικούς φορείς, την πολιτική, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τις τέχνες, τον αθλητισμό, την φιλανθρωπία.

Είναι ένα φόρουμ ανεκτίμητης μαθησιακής εμπειρίας που βοηθάει τις γυναίκες να συνδεθούν, να πάρουν θέση σε καυτά ζητήματα και να εμπνεύσουν, με ενσυναίσθηση, αποφασιστικότητα και κρίσιμες πρακτικές συμβουλές για τις μεγάλες προκλήσεις του φύλου τους, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας.

RISING TO THE OCCASION

Τα τελευταία χρόνια οι ηγέτες των επιχειρήσεων δοκιμάστηκαν με πρωτοφανείς τρόπους, με την πανδημία του Covid-19 και με μια πληθώρα κοινωνικών προκλήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Παρά τις προκλήσεις αυτές, πολλές επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν γοργά και ο ρυθμός της καινοτομίας απλώς επιταχύνθηκε.

Επιπλέον, οι ηγέτες των επιχειρήσεων ενέτειναν τις προσπάθειές τους, συνειδητοποιώντας τη δύναμη της πλατφόρμας τους με νέους τρόπους. Τώρα, καθώς αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσχέρειες, πώς θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσουμε από τα μάτια μας την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι ηγέτες ως προς την υιοθέτηση μιας πιο ολιστικής και ενσυναισθητικής προσέγγισης στην ηγεσία, τη συμπερίληψη και συνεκτίμηση όλων των ενδιαφερομένων μερών, και την αναγνώριση της δύναμης της πλατφόρμας τους για την επίτευξη αλλαγών;

Πώς θα ανταποκριθούμε στις τρέχουσες περιστάσεις και προκλήσεις;

Την Τετάρτη 5 Απριλίου θα μοιραστούμε τις εμπειρίες, την πληροφορία, την καινοτομία και τα εργαλεία με τα οποία επιχειρήσεις, θεσμοί και πολιτεία επιταχύνουν τις προσπάθειες για έναν βιώσιμο κόσμο χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site του MPW Summit 2023