MPWGR2024: Η επαγγελματική καριέρα είναι ζήτημα mindset

MPWGR2024: Η επαγγελματική καριέρα είναι ζήτημα mindset
Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, Ιωάννα Θωμά
Η σημασία που έχει η ευημερία και το well-being στους σύγχρονους επαγγελματικούς ρυθμούς.

Στη σημασία που έχει η ευημερία και το well-being στους σύγχρονους επαγγελματικούς ρυθμούς επικεντρώθηκε συζήτηση στο Most Powerful Women Summit 2024 που διοργανώνει το Fortune Greece στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η Ιωάννα Θωμά, Digital Editor του Fortune Greece συνομίλησε με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, Σύμβουλο Προσωπικής Ανάπτυξης και Βελτίωσης Νοοτροπίας, Ayurvedic Practitioner, NLP Master Coach, Δάσκαλο Γιόγκα και Διαλογισμού.

Ο ίδιος είπε υποστήριξε πως ο ρόλος του είναι να προσπαθεί να δείξει στους ανθρώπους τη σημασία που έχουν τα προβλήματα τους, ενώ υπογράμμισε τον ρόλο που έχει η ενσυναίθηση και στην επαγγελματική πορεία των ατόμων.

Ακόμα, ο κ. Χαραντινιώτης ανέφερε πως το coaching στο mindset είναι ένας συνεχής αγώνας για να αποδημήσουμε τον συνηθισμένο μας εαυτό. «Για  να χτίσεις μια καλή συνήθεια, θέλει προσπάθεια, δουλειά και βάθος χρόνου» υπογράμμισε.

«Ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να χτίσουμε καλές συνήθειες, είναι με εύκολα, καθημερινά βήματα και να αναρωτιόμαστε αν είμαστε στον σωστό δρόμο» συμπλήρωσε ο κ. Χαραντινιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: