Νέες Προσλήψεις και προαγωγές στελεχών στον Όμιλο της WeR

Νέες Προσλήψεις και προαγωγές στελεχών στον Όμιλο της WeR
Έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως η Follie Follie Group, η WIND Ελλάδος και η Citibank.

Ο όμιλος We R Holding ανακοίνωσε το νέο ρόλο που επίσημα πλέον αναλαμβάνει η Λύδια Καρυανάκη, ως HR Manager.

Η Λύδια έχει σπουδάσει Consumer Marketing στο Πανεπιστήμιο του Manchester και είναι κάτοχος master στην Διεθνή Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Το 2020 εντάχθηκε στην ομάδα της People for Business, αρχικά στον ρόλο του Senior Consultant, ενώ σταδιακά εξελίχθηκε στον ρόλο του Manager, HR Advisory, συμβάλλοντας ενεργά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αντίστοιχους ρόλους σε εταιρείες όπως η Follie Follie Group, η WIND Ελλάδος και η Citibank.

H Λύδια Καρυανάκη, HR Manager We R Holding
H Λύδια Καρυανάκη, HR Manager We R Holding

Όπως δήλωσε η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO, WeR Holding, «Η Λύδια, με  την επιτυχημένη πορεία της  στην People for Business και την εκτεταμένη εμπειρία της στον τομέα του  ανθρώπινου δυναμικού, αναλαμβάνει πλέον ένα ρόλο που σηματοδοτεί τη νέα εποχή που διανύει η People for Business, με  έμφαση στον άνθρωπο, την επαγγελματική του εξέλιξη και τον σεβασμό στην αρμονία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Για όλους εμάς στον όμιλο της WeR, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί προτεραιότητα και βασικό πυλώνα εξέλιξης κι επιτυχίας και για αυτό ο ρόλος που αναλαμβάνει η Λύδια έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.»

Παράλληλα η εταιρεία People for Business μέλος του ομίλου We R, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της, με τέσσερις νέες προσλήψεις στο πλαίσιο της σταθερής ανάπτυξής της:

  • Της Κλειούς Λιναράκη, στον ρόλο της Senior Associate για το τμήμα του People & Culture.Η Κλειώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εταιρείες Archirodon, MarBella Collection, CvBrain και SSH Maritime. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου απέκτησε πτυχίο στις Σπουδές Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού.
  • Της Φαίης Αθανασούλια, στον ρόλο της Senior Associate για το τμήμα του People & Culture. Η Φαίη διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας εργαστεί σε διάφορες θέσεις και εταιρείες όπως, η Archirodon, η Spanos, η Upcom και η Novibet. Εχει σπουδάσει Κλασική Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και διαθέτει μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ALBA Graduate Business School.
  • Της Δήμητρας Κωταντούλα, στον ρόλο της Associate για το τμήμα του People & Culture. Η Δήμητρα έχει εργαστεί στις εταιρείες Code.Hub & Inventio. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 
  • Της Έρρικας Παναγιωτοπούλου, στον ρόλο του Officer για το τμήμα του People & Culture.Η Έρρικα έχει εργαστεί στην εταιρεία Yunex ως HR Generalist /Team Assistant. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ALBA Graduate Business School.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: