Νοτοπούλου: «Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη» (vid)

Νοτοπούλου: «Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη» (vid)
Η Κατερίνα Νοτοπούλου απευθύνεται στους συνέδρους του κόμματος, κατά τη διάρκεια της τέταρτης μέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που πραγματοποιείται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διεξάγεται από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Tae Kwon Do, με κεντρικό σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Έχω στοχοποιηθεί και έχω δεχθεί bullying και απειλές προσωπικά», δήλωσε.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι έχει πέσει θύμα bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι υπήρχαν στοχευμένες διαρροές από το γραφείο Τύπου του Κασσελάκη προς το πρόσωπό της, καθώς και προς στελέχη των Χρήστου Σπίρτζη και Όλγας Γεροβασίλη. «Έχω στοχοποιηθεί και έχω δεχθεί bullying και απειλές προσωπικά», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας πως προέρχονται από τον Κασσελάκη, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, επισημαίνοντας ότι προέχει ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, η Νοτοπούλου κατηγόρησε τον Κασσελάκη για αμφισβήτηση των συλλογικών διαδικασιών και αποφάσεων, με αναφορές σε «κουκούλες» και «εκτροπή». Υπογράμμισε ότι το κόμμα πρέπει να προστατευτεί από τέτοιες πρακτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφερόμενη στην παρούσα κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε την ανάγκη να επανέλθει σε ρυθμούς ισχυρής αντιπολίτευσης. Επέκρινε τον Κασσελάκη για την αλλαγή της ατζέντας με παραπολιτικές τακτικές, εσωστρέφεια και διχασμό. Κατά την άποψή της, ο Κασσελάκης παραβιάζει συνεχώς το καταστατικό και πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η βουλευτής εξέφρασε, επίσης, την απορία της για τη στάση του Κασσελάκη απέναντι στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, θέτοντας ερωτήματα για τη λειτουργία της δημοκρατίας στο κόμμα. Υπενθύμισε ότι ο Κασσελάκης είχε υποσχεθεί πως θα νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα εγγυηθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και θα σεβαστεί το καταστατικό, όμως, σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει εκπληρώσει καμία από αυτές τις υποσχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: