NYT: Έμμεση παραδοχή Μπάιντεν για το «ναυάγιο» της υποψηφιότητας στις εκλογές των ΗΠΑ

NYT: Έμμεση παραδοχή Μπάιντεν για το «ναυάγιο» της υποψηφιότητας στις εκλογές των ΗΠΑ
epa11442525 US President Joe Biden participates in the first 2024 presidential election debate with former US President Donald J. Trump at Georgia Institute of Technology’s McCamish Pavilion in Atlanta, Georgia, USA, 27 June 2024. The first 2024 presidential election debate is hosted by CNN. EPA/WILL LANZONI / CNN PHOTOS MANDATORY CREDIT: CNN PHOTOS / CREDIT CNN - WILL LANZONI EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φέρεται να είπε σε έναν σύμμαχό του ότι γνωρίζει ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να σώσει την υποψηφιότητά του.

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, φέρεται να είπε σε έναν σύμμαχό του ότι γνωρίζει ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να σώσει την υποψηφιότητά του εάν δεν μπορέσει να πείσει το κοινό τις επόμενες ημέρες ότι είναι κατάλληλος για τη θέση μετά την εμφάνισή του στο debate την περασμένη εβδομάδα, ανέφεραν οι New York Times την Τετάρτη.

«Ξέρει ότι αν έχει άλλες δύο τέτοιες εκδηλώσεις, θα είμαστε σε διαφορετικό σημείο» μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, ανέφερε ο σύμμαχος που επικαλέστηκαν οι Times. Το δημοσίευμα περιέγραψε τον σύμμαχο ως «κλειδί», αλλά δεν κατονόμασε το πρόσωπο.

Ο τίτλος του ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Μπάιντεν είπε στον σύμμαχο ότι ζυγίζει το αν θα συνεχίσει την κούρσα. Το κείμενο του ρεπορτάζ δεν περιείχε καμία αναφορά σε αυτά τα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com