Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις: Μήνυμα στήριξης από τον θρύλο της ροκ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις: Μήνυμα στήριξης από τον θρύλο της ροκ
STOCKHOLM, SWEDEN 20240718 Bruce Springsteen & the E street band play at Strawberry arena on Thursday night, the second concert in Stockholm. Photo: Magnus Lejhall / TT / Code 10658 (Photo by Magnus Lejhall / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP) Photo: AFP
Χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον «πιο επικίνδυνο υποψήφιο πρόεδρο».

Ο θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν προστέθηκε στη λίστα των διασημοτήτων που εκφράζουν ανοιχτά την υποστήριξή τους προς την υποψήφια των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις.

Ο Σπρίνγκστιν, γνωστός για τη μακρά του στήριξη στο Δημοκρατικό Κόμμα, χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον «πιο επικίνδυνο υποψήφιο πρόεδρο» που έχει γνωρίσει, προτρέποντας το κοινό να στηρίξει τη Χάρις και τον συνυποψήφιό της, Τιμ Γουόλς.

Από τη Μέριλ Στριπ και τον Κρις Ροκ, μέχρι την Οπρα Ουίνφρι και την Τέιλορ Σουίφτ, η Χάρις έχει κερδίσει την υποστήριξη του Χόλιγουντ, δημιουργώντας ένα ισχυρό μέτωπο διασημοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωστόσο, η παρουσία τόσων γνωστών ονομάτων στην καμπάνια της, θυμίζει τις εκλογές του 2016, όταν πολλοί πίστευαν ότι η στήριξη των αστέρων απέφερε το αντίθετο αποτέλεσμα για τη Χίλαρι Κλίντον.

Παρά τη δυναμική στήριξη, η αναμέτρηση με τον Τραμπ προβλέπεται αμφίρροπη, με τους υποστηρικτές της Χάρις να ελπίζουν ότι το μήνυμα ενός ροκ ειδώλου όπως ο Σπρίνγκστιν θα δώσει ώθηση στην προεκλογική της πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: