Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν περιμένουν τον πελαργό!

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν περιμένουν τον πελαργό!

Δεν έχουν τελειωμό τα καλά νέα για τον ιδρυτή και CEO του Facebook αυτή την εβδομάδα.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής μέσω του Facebook-πώς αλλιώς- πως περιμένουν κοριτσάκι. Φαίνεται πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, καθώς η είδηση της έλευσης της κόρης του έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά καλών ειδήσεων για τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι πλέον ο ένατος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, ενώ λίγα 24ωρα αργότερα έγινε γνωστό πως οι χρήστες του Facebook ξεπέρασαν το ενάμισι δισεκατομμύριο. Σε ό,τι αφορά την … επίσκεψη του πελαργού, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξήγησε σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως με την σύζυγό του Πρισίλα Τσαν προσπαθούν εδώ και κάποια χρόνια να αποκτήσουν ένα παιδί, όμως μέχρι στιγμής υπήρξαν τρεις αποβολές. Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει ανοιχτά γι αυτό:

«Όταν μαθαίνεις πως πρόκειται να αποκτήσεις παιδί, νιώθεις γεμάτος ελπίδα. Αρχίζεις να φαντάζεσαι πώς θα είναι και ονειρεύεσαι το μέλλον τους. Κάνεις σχέδια και μετά ξαφνικά …τίποτα! Είναι μία μοναχική εμπειρία», έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και χωρίς να αποκαλύπτει πότε πρόκειται να γεννηθεί το μωρό, σημείωσε: «Τα καλά νέα που έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι πως πλέον η εγκυμοσύνη μας έχει προχωρήσει τόσο ώστε ο κίνδυνος αποβολής είναι πολύ μικρός και είμαστε γεμάτοι ελπίδα».

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πόσταρε μία φωτογραφία με τη σύζυγό του και την φουσκωμένη κοιλίτσα της, καθώς επίσης και με τον σκύλο τους τον Μπιστ, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Η Πρισίλα και το παιδί μας είναι υγιείς και ανυπομονώ να την γνωρίσω. Ο σκύλος μας ο Μπιστ ούτε πού ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Σε έναν υπέρηχο, η κόρη μου σήκωσε τον αντίχειρά της κάνοντάς μου «like», έτσι είμαι βέβαιος από τώρα πως είναι η διάδοχός μου»!

 

Διαβάστε επίσης: Το Facebook φέρνει το ίντερνετ παντού

Διαβάστε επίσης:  Ο νέος “μάγος” της διαφήμισης