Ο Νίκος Μαυράκης αποκαλύπτει τα μυστικά της οικονομικής ανεξαρτησίας (video)

Ο Νίκος Μαυράκης αποκαλύπτει τα μυστικά της οικονομικής ανεξαρτησίας (video)
Ο Νίκος Μαυράκης, Διαπιστευμένος Επενδυτής, Ιδρυτής Ακαδημίας Οικονομικής Ανεξαρτησίας και Coach Υψηλής Απόδοσης, αποκαλύπτει πώς θα απαλλαγούμε από τα οικονομικά άγχη.

Οικονομική ανεξαρτησία. Ένας φιλόδοξος στόχος που υπόσχεται να απαλλάξει τη ζωή μας από άγχη για τη διαβίωσή μας, το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς και τις παγκόσμιες κρίσεις που απειλούν τα εισοδήματά μας. Παράλληλα μας υπόσχεται την ελευθερία να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, που μας γεμίζουν, και που μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε εμπειρίες και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για το υπόλοιπο της ζωής μας. Πώς μπορεί όμως κάτι τέτοιο να γίνει πραγματικότητα και να μην παραμείνει ένα ουτοπικό όνειρο;

Σύμφωνα με τον Νίκο Μαυράκη, Διαπιστευμένο Επενδυτή, Ιδρυτή Ακαδημίας Οικονομικής Ανεξαρτησίας και Coach Υψηλής Απόδοσης, ο καθένας μας μπορεί να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος αρκεί να εστιάσει στην προσωπική του ανάπτυξη, αυτοβελτίωση και οικονομική εκπαίδευση. Πρόκειται για μια διαδικασία που απαιτεί προσήλωση στους στόχους που έχουμε θέσει, αλλά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία χωρίς τη βοήθεια ανθρώπων με γνώση και πείρα που θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα μας εφοδιάσουν με τα κατάλληλα εργαλεία.

Στο Fortune Talks Vidcast ο Τάσος Ζάχος, CEO/Editor in Chief του Fortune Greece, και ο Νίκος Μαυράκης εμβαθύνουν στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να απαλλαχθούμε από το οικονομικό άγχος και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του podcast Fortune Talks:

Δείτε τα highlights της συζήτησης: