Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές (30/7)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές (30/7)
Ο παίκτης της Εθνικής Ελλάδας Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ελλάδας και της Σλοβενίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών, στο ΣΕΦ, το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024. Το τουρνουά πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) με τη συμμετοχή της ελληνικής εθνικής ομάδας και στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών την 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Τρίτη (30/7) φέρνει ελληνικές συμμετοχές σε έξι διαφορετικά αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τους αθλητές μας να διεκδικούν προκρίσεις και νίκες σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

Ημέρα γεμάτη δράση για τους Έλληνες αθλητές ξεκινά με τον Στέφανο Ντούσκο στην κωπηλασία, ο οποίος αγωνίζεται στις 11:10 στα προημιτελικά του σκιφ ανδρών, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά και ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

Στις 12:00, η εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών δίνει καθοριστικό αγώνα εναντίον της Ισπανίας, αναζητώντας την πρώτη νίκη της στο τουρνουά, που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ στις 14:30, διεκδικώντας την είσοδο στα προημιτελικά του τουρνουά τένις.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στις 20:30, για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου στο Ολυμπιακό Τουρνουά, επιδιώκοντας μια νίκη που θα ενισχύσει τις ελπίδες πρόκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών την 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

11:10 προημιτελικά σκιφ ανδρών – Στέφανος Ντούσκος

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

12:00 2η αγωνιστική Α’ Ομίλου: Ισπανία – Ελλάδα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

12:00 προκριματικά 4Χ200μ, ελεύθερο ανδρών – Δημήτρης Μάρκος / Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης / Κωνσταντίνος Στάμου /Ανδρέας Βαζαίος

23:01 τελικός 4Χ200μ ελεύθερο ανδρών – Δημήτρης Μάρκος / Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης / Κωνσταντίνος Στάμου /Ανδρέας Βαζαίος (εφόσον προκριθούν)

ΤΕΝΙΣ

13:00 1ος γύρος Διπλό Γυναικών Μαρία Σάκκαρη/Δέσποινα Παπαμιχαήλ – Κόλινς / Κράφτσικ (ΗΠΑ): Ο αγώνας είναι ο 4ος στη σειρά.

14:30 Μονό γυναικών: Μαρία Σάκκαρη – Μάρτα Κόστγιουκ (Ουκρανία): Φάση των «16», Court 7

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

13:00 1η μέρα IQFoil ανδρών – Βύρωνας Κοκκαλάνης

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ

20:30 2η αγωνιστική Α’ Ομίλου: Μαυροβούνιο – Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: