Ώρα ανασχηματισμού: Στις 11:30 η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος

Ώρα ανασχηματισμού: Στις 11:30 η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ) προεδρεύει στο Υπουργικό Συμβούλιο που γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα Τρίτη 25 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για τις 11:00 αναβάλλεται.

Στις 11:30 της Παρασκευής θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον απόηχο του αποτελέσματος των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για τις 11:00 αναβάλλεται, ενώ η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα ανακοινωθεί στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει πως έλαβε από τους πολίτες το μήνυμα της κάλπης. «Ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν το 2023 δεν μας ψήφισαν. Ως επι τo πλείστον δεν πήγαν κάπου αλλού. Έκατσαν σπίτι τους. Μας είπαν με τον τρόπο τους “σας εμπιστευόμαστε αλλά γίνεται καλύτεροι”» είχε προσθέσει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε πως δεν εξέλαβε το μήνυμα των εκλογών ως έκκληση για στροφή της ΝΔ προς τα δεξιά, χαρακτηρίζοντας αποπροσανατολιστική τη σχετική συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: