Παρίσι 2024: «Χάλκινοι» οι Γκαϊδατζής και Παπακωνσταντίνου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (vid)

Παρίσι 2024: «Χάλκινοι» οι Γκαϊδατζής και Παπακωνσταντίνου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (vid)
O Αντώνης Παπακωνσταντίνου και ο Πέτρος Γκαϊδατζής συμμετέχουν στα προκριματικά διπλού σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, Κυριακή 28 Ιουλίου 2024. Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής, αν και βρέθηκαν πρώτοι κατά τη διάρκεια της κούρσας τους, στην 3η προκριματική σειρά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών δεν κατάφεραν, στη γραμμή του φίνις των 2.000μ. να πλασαριστούν στις δύο πρώτες θέσεις που έδιναν την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματός τους στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Οι Έλληνες σκιφίστες θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία αύριο, Δευτέρα (29/7), στις 11:40, στον επαναληπτικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τρίτο μετάλλιο στο Παρίσι για την ελληνική αποστολή.

Ακόμα μία επιτυχία για την Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς την τρίτη θέση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών κατέλαβαν οι Αντώνης ΠαπακωνσταντίνουΠέτρος Γκαϊδατζής, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το χάλκινο του Θόδωρου Τσελίδη στο τζούντο και το ασημένιο του Απόστολου Χρήστου στην κολύμβηση, η Team Hellas πρόσθεσε στη συλλογή της το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: