Ποιοι είναι οι νέοι ενοικιαστές της Μπλέ Κέδρος

Ποιοι είναι οι νέοι ενοικιαστές της Μπλέ Κέδρος
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Τα ακίνητα στα οποία αφορά η παροχή άδειας για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης.

Το «πράσινο φως» στην ενοικίαση του κτηρίου της στη Μεταμόρφωση άναψε το διοικητικό συμβούλιο της Μπλέ Κέδρος ΑΕΕΑΠ. Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του στις 23 Οκτωβρίου ενέκρινε την παροχή άδειας για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης μεταξύ της εταιρείας ως εκμισθώτριας και της συνδεδεμένης εταιρείας «COCO-MAT FARMS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», με έδρα στην Μονεμβασιά Λακωνίας.

Η COCO-MAT FARMS, που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2022 (https://publicity.businessportal.gr/api/download/YMSdata/242207) από τον Αλέξανδρο Δημήτριο Ευμορφίδη γιό του Μιχαήλ Ευμορφίδη μετόχου και προέδρου της Μπλέ Κέδρος, και δραστηριοποιείται στην τυποποίηση ελαιολάδου, μελιού, κ.ά. προϊόντων, εκμίσθωσε ολόκληρο τον πρώτο όροφο του κτιρίου επί της οδού Αρτέμιδος 26, στη Μεταμόρφωση, πλην των κοινοχρήστων χώρων του, ήτοι ενός ενιαίου χώρου επιφανείας 1.180 τ.μ., με το δικαίωμα στάθμευσης 4 επιβατικών οχημάτων στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Το μίσθωμα θα ανέρχεται στα 6.000 ευρώ μηνιαίως, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι πενταετής και θα αρχίσει με την υπογραφή του μισθωτηρίου. Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί από την μισθώτρια ως αποθήκη και χώρος γραφείων και για κάθε άλλη εμπορική χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση του το διοικητικό συμβούλιο της Μπλέ Κέδρος είχε εγκρίνει την παροχή άδειας για τη σύναψη σύμβασης με τη συνδεδεμένη εταιρεία «COCO-MAT», με έδρα στην Ξάνθη ως μισθώτριας. Η εκμίσθωση αφορά ολόκληρο τον δεύτερο όροφο του κτιρίου επί της οδού Αρτέμιδος 26, στη Μεταμόρφωση, πλην των κοινοχρήστων χώρων του, ήτοι ενός ενιαίου χώρου επιφανείας 1.180 τ.μ., με το δικαίωμα στάθμευσης 4 επιβατικών οχημάτων στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Το μίσθωμα θα ανέρχεται στις 6.000 ευρώ μηνιαίως, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον ΔΤΚ, και η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι τριετής. H COCO-MAT συνδέεται με την Μπλέ Κέδρος αφενός μέσω του κ. Μιχαήλ Ευμορφίδη, που είναι και Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος με σημαντική επιρροή στη μισθώτρια, αφετέρου μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας κ. Χρήστου Μπομπόλια, που είναι και διευθυντικό στέλεχος της μισθώτριας με δικαίωμα υπογραφής.

Τέλος τα δύο υπόγεια στο ακίνητο της οδού Αρτέμιδος 26 στη Μεταμόρφωση θα εκμισθωθούν στην επίσης συνδεδεμένη εταιρεία «ΖΗΛΟΤΣ ΟΦ ΝΑΤΟΥΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ». Συγκεκριμένα η εταιρεία καλλυντικών θα νοικιάσει ολόκληρο το πρώτο υπόγειο, πλην των κοινοχρήστων χώρων, επιφανείας 1.632 τ.μ. και ολόκληρο το δεύτερο υπόγειο, πλην των κοινοχρήστων χώρων, επιφανείας 1.309 τ.μ., και συνολικά των δύο υπογείων επιφάνειας 2.941 τ.μ. με το δικαίωμα στάθμευσης 6 επιβατικών οχημάτων στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Το μίσθωμα θα ανέρχεται στο ποσό των 11.500 ευρώ μηνιαίως, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον ΔΤΚ, και η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι τριετής. H εταιρεία καλλυντικών συνδέεται με την Μπλέ Κέδρος μέσω του μετόχου της κ. Μιχαήλ Ευμορφίδη, ο οποίος ασκεί έμμεσο έλεγχο στη μισθώτρια. Σημειώνεται ότι η ΖΗΛΟΤΣ ΟΦ ΝΑΤΟΥΡ που δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου και μέσω e-shop, καλλυντικών προϊόντων, εμφάνισε πέρυσι πωλήσεις 1,563 εκατ. ευρώ (το 2021 ο τζίρος της ήταν 1,072 εκατ. ευρώ) και καθαρά κέρδη στα επίπεδα του 2021, δηλαδή 216.144 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: