Πολάκης: «Έκανα λάθος με τον Κασσελάκη, δεν είναι τα κόμματα ενός ανδρός αρχή»

Πολάκης: «Έκανα λάθος με τον Κασσελάκη, δεν είναι τα κόμματα ενός ανδρός αρχή»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Παύλος Πολάκης (Δ) παρίσταται στη συνεδρίαση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων στη Βουλή, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Υπουργό Υγείας, κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, σχετικά με τις χρεώσεις ιδιωτικών υγειονομικών φορέων και τον ρόλο του ΕΟΠΥΥ ως Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης, Αθήνα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Θεώρησα ότι ο Κασσελάκης θα μπορούσε να προχωρήσει, αλλά το έχασε σε πολλά».

Ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, αναφέρθηκε στις πρόσφατες εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας να κηρύξει έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η παρούσα συγκυρία είναι μια κρίσιμη καμπή για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να καλυφθεί το έλλειμμα που έχει υπάρξει», ανέφερε ο κ. Πολάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ίδιος εξήγησε πως η συνεδρίαση της ΠΓ προέκυψε από ανάρτηση συνταγματολόγου που «ξαναπυροδότησε μια κατάσταση που είχε λήξει συμφωνημένα». Αναφερόμενος στον Κασσελάκη, ο Πολάκης δήλωσε: «Με το να ξαναθέσει το θέμα, είναι σαν να αποκτά δημοσιότητα, να κάνει φασαρία, δεν βοηθάει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με την αμφισβήτηση των οργάνων, τόνισε πως η Κεντρική Επιτροπή έχει εκλεγεί από τα μέλη με πλατιά ψηφοφορία. Όταν ερωτήθηκε αν μετανιώνει για τη στήριξή του στον Κασσελάκη, ο Πολάκης ήταν σαφής: «Έκανα λάθος. Θεώρησα ότι ο Κασσελάκης θα μπορούσε να προχωρήσει, αλλά το έχασε σε πολλά. Τα κόμματα δεν είναι ενός ανδρός αρχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: