Πολάκης μετά τη διαγραφή: Στην ψυχή μου είμαι ακόμα ΣΥΡΙΖΑ – Η λύση θα δοθεί στο συνέδριο

Πολάκης μετά τη διαγραφή: Στην ψυχή μου είμαι ακόμα ΣΥΡΙΖΑ – Η λύση θα δοθεί στο συνέδριο
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Παύλος Πολάκης μιλάει σε σύσκεψη για την υγεία, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που πραγματοποιείται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024. Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διεξάγεται από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Tae Kwon Do, με κεντρικό σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ανέφερε ότι δέχεται τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας την Παρασκευή στο zarpanews.gr, παρέπεμψε στο επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο βήμα του μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν εξακολουθεί να θεωρείται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πολάκης δήλωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στην ψυχή φυσικά και είμαι. Και στον κόσμο που εκφράζω φυσικά και είμαι. Τώρα κάτι άλλες αποφάσεις που με κάνουν ανεξάρτητο, η ζωή και ο λαός είναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.»

Ο κ. Πολάκης τόνισε ότι ο λαός είναι αυτός που αποφασίζει για την παραμονή ή την αποχώρηση ενός βουλευτή από το αξίωμα και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που τον διαγράφουν ή τον διατηρούν στο κόμμα. Παράλληλα, ανέφερε ότι δέχεται τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: