Πώς η σταρ της “Barbie”, Μάργκοτ Ρόμπι, έσωσε οικονομικά της μητέρα της

Πώς η σταρ της “Barbie”, Μάργκοτ Ρόμπι, έσωσε οικονομικά της μητέρα της
BARBIE 2023 de Greta Gerwig Margot Robbie. COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros. Pictures - Heyday Films - LuckyChap Entertainment - Mattel Films - Mattel (Photo by Warner Bros. Pictures - Heyday F / Collection ChristopheL via AFP) Photo: AFP
Η Μάργκοτ Ρόμπι ανήκει στην ομάδα των celebrities που δεν ξέχασαν τη στήριξη που τους παρείχε η οικογένειά τους όσο κυνηγούσαν το όνειρό τους στο Χόλιγουντ.

Η Μάργκοτ Ρόμπι μπορεί να κέρδισε 12,5 εκατομμύρια δολάρια μετά την τεράστια επιτυχία της νέας της ταινίας “Barbie“, αλλά το να ανταποδώσει στο άτομο που την βοήθησε να κατακτήσει το Χόλιγουντ ήταν πάντα προτεραιότητα τηςσταρ πολύ πριν αποκτήσει τον εμβληματικό ρόλο της Mattel.

Η Ρόμπι, η οποία μεγάλωσε με τη μαμά της στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, πήρε μέρος στην δημοφιλή σαπουνόπερα Neighbors σε ηλικία 17 ετών. Από τότε, πρωταγωνίστησε σε μια σειρά ταινιών που έγιναν εισπρακτικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του The Wolf of Wall Street, Εγώ, η Τόνια, και το The Suicide Squad. Όμως παρά το γεγονός ότι κέρδισε εκατομμύρια από την υποκριτική και την παραγωγή ταινιών, ο κύριος στόχος της Robbie δεν ήταν να υπερηφανεύεται για τον εαυτό της.

Ενώ η Ρόμπι προσπαθούσε να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, η μαμά της τη στήριζε οικονομικά, παίρνοντας χρήματα ακόμα και από την υποθήκη της για να βοηθήσει την κόρη της να κυνηγήσει το όνειρό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια συνέντευξη στο “CBS Sunday Morning” σχετικά με τη νέα επιτυχημένη ταινία “Barbie”, η Ρόμπι είπε ότι πάντα σκόπευε να επιστρέψει τα χρήματα που της δάνεισε η μητέρα στης, Σάρι, για να την βοηθήσει στην αρχή της καριέρα της, καθώς προορίζονταν για την αποπληρωμή του στεγαστικού της δανείου.

“Ό,τι χρωστούσα στη μαμά μου το είχα γραμμένο”, είπε η 33χρονη ηθοποιός. “Έχω ακόμα αυτό το χαρτί. Το κράτησα.”

“Έβγαζε χρήματα από την υποθήκη του σπιτιού και μου τα δάνειζε, οπότε πάντα ήξερα ότι έπρεπε να τα επιστρέψω”, είπε ο Ρόμπι. “Και τότε, μια μέρα, όταν έβγαλα αρκετά χρήματα, πλήρωσα ολόκληρο το στεγαστικό δάνειο. Ήμουν σαν, ‘Μαμά, μην ανησυχείς πια για αυτό το στεγαστικό δάνειο. Δεν υπάρχει πια’”.

Ο Ρόμπι πρόσθεσε: “Ειλικρινά, όποιος βρισκόταν στη θέση μου, θα το έκανε αυτό για τη μαμά του”.

Η Ρόμπι είναι μία από τους πολλούς διάσημους που χρησιμοποίησαν την οικονομική τους επιτυχία για να στηρίξουν τους γονείς τους.

Ο Αυστραλός ηθοποιός Chris Hemsworth -ο οποίος εμφανίστηκε επίσης στο Neighbors πριν κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ- φέρεται να ξεπλήρωσε όλα τα χρέη των γονιών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωταγωνιστής του Black Panther Michael B. Jordan αγόρασε επίσης ένα σπίτι στην Καλιφόρνια για τους γονείς του το 2016.

Σύμφωνα με το Variety, η Robbie πληρώθηκε 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει τον ρόλο της Barbie, κάτι που την έφερε στην κορυφή των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών στο Χόλιγουντ πέρυσι.

Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ για την εμβληματική κούκλα Mattel πέτυχε στο πρώτο της σαββατοκύριακο ένα εντυπωσιακό box office 377 εκατομμυρίων δολαρίων σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το το μεγαλύτερο ντεμπούτο που έγινε ποτέ για ταινία σκηνοθετημένη από γυναίκα. Στο box office της Βόρειας Αμερικής – συνδυάζοντας ΗΠΑ και Καναδά – η Barbie κέρδισε την πρώτη θέση με τεράστιες πωλήσεις εισιτηρίων 155 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: Fortune.com