Προς «ναυάγιο» η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; – Άτακτη υποχώρηση για τη μετοχή

Προς «ναυάγιο» η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; – Άτακτη υποχώρηση για τη μετοχή
Photo: pixabay.com
Δημοσίευμα από τη Βρετανία υποστηρίζει πως η πώληση των «κόκκινων διαβόλων» πηγαίνει προς το 2025.

Ισχυρότατες απώλειες δέχθηκε την Τρίτη η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον απόηχο δημοσιεύματος για το ότι η οικογένεια Γκλέιζερ μπορεί να αποσύρει το πωλητήριο των «κόκκινων διαβόλων».

Δημοσίευμα της κυριακάτικης Mail ανέφερε πως η οικογένεια Γκλέιζερ θα αποσύρει το πωλητήριο που έχει βάλει στην ομάδα αφότου δεν δέχθηκε προτάσεις που να φτάνουν την τιμή πώλησης που είχε θέσει ως ζητούμενη.  Η Mail πρόσθεσε -επικαλούμενη πηγή με μακροχρόνιους δεσμούς με τους Γκλέιζερ- ότι θα γίνει προσπάθεια πώλησης του συλλόγου το 2025, όταν η βελτίωση των συνθηκών θα προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ αρνήθηκε σε «φήμες και εικασίες», όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Bloomberg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον απόηχο των εξελίξεων, η μετοχή του συλλόγου στο αμερικανικό χρηματιστήριο έφτασε να υποχωρεί έως 11% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης της Τρίτης στην Wall Street.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα προσφορές για την εξαγορά της Γιουνάιτεντ έχουν υποβάλει ο Σεϊχ Τζασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι -μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της Ineos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: Bloomberg.com