Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην ΚΟ ο Παύλος Πολάκης

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην ΚΟ ο Παύλος Πολάκης
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Πολάκης παρευρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού: «Ρυθμίσεις για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο, επαγγελματικός προσανατολισμός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέτρα στήριξης του εκπαιδευτικού συστήματος στις απομακρυσμένες περιοχές και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού», Αθήνα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε σχετική επιστολή στον Κώστα Τασούλα.

Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με την οποία γνωστοποιεί την επιστροφή του βουλευτή.

Λίγο αργότερα, η επανένταξη του Παύλου Πολάλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, Θανάση Μπούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρας, «με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπάς μας γνωστοποιεί την επανένταξη του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Όπως αναφέρει η επιστολή την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς:

«Μετά από εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: