ΣΥΡΙΖΑ: Στην δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των υποψηφίων προέδρων – Τι δηλώνει ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Στην δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των υποψηφίων προέδρων – Τι δηλώνει ο Κασσελάκης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μιλάει μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024. Υπερψηφίστηκε από τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ η πρόταση μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη, με 163 ναι, 120 όχι και 3 άκυρα-λευκά. Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ επί της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες επί συνόλου 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν με φυσική παρουσία στην κάλπη 210 άτομα ενώ 64 μέλη ψήφισαν τηλεφωνικά. Επίσης 21 μέλη δεν απάντησαν στο τηλέφωνο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο ΣΥΡΙΖΑ αργά το βράδυ της Τρίτης έδωσε στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των υποψηφίων προέδρων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έδωσε την Τρίτη 8/10 στην δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των υποψηφίων προέδρων του κόμματος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τα «πόθεν έσχες» παρουσιάζονται στο πλαίσιο κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και ακολουθείται αλφαβητική σειρά παρουσίασης.

Τα πόθεν έσχες των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατά αλφαβητική σειρά ,είναι του Απόστολου Γκλέτσου , του Στέφανου Κασσελάκη, του Παύλου Πολάκη, του Σωκράτη Φάμελλου και του Νίκου Φαραντούρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Σύμφωνα με τη δήλωση Πόθεν Έσχες για το 2023, ο Στέφανος Κασσελάκης διαθέτει επενδυτικά προϊόντα και ακίνητα, ενώ οι καταθέσεις του παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε 1.678.594 δολάρια, 70.000 δολάρια από ενοίκια και αμοιβαία κεφάλαια αξίας άνω των 4 εκατ. δολαρίων.

Στη δήλωση αναφέρονται επίσης τα ακίνητα του στις Σπέτσες, τον Νέο Κόσμο, καθώς και στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, αποκαλύπτονται οι δανειακές του υποχρεώσεις, οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 1,65 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: