Στη Μύκονο ο Τζεφ Μπέζος απολαμβάνει τις διακοπές του με την Λόρεν Σάντσεζ

Στη Μύκονο ο Τζεφ Μπέζος απολαμβάνει τις διακοπές του με την Λόρεν Σάντσεζ
epa10519790 Lauren Sanchez and Jeff Bezos arrive at the 2023 Vanity Fair Oscar Party following the 95th annual Academy Awards ceremony, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California, USA, 12 March 2023. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in filmmaking in 24 categories. EPA/NINA PROMMER
Ο ιδρυτής της Amazon και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη «ψήφισε» Ελλάδα για να περάσει ρομαντικές στιγμές με τη σύντροφό του.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος και η λαμπερή αρραβωνιαστικιά του Lauren Sanchez έχουν εντοπιστεί να κάνουν ταξίδια σε νησί στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2023 βρέθηκε στο ελληνικό νησί με τον γιο του Μπέζος, Πρέστον, ο οποίος δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση από το 2019 όταν συνόδευσε τον πατέρα του στο Αμερικανικό Γκαλά Πορτρέτων στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων Smithsonian.

Ο πρώτος σταθμός για τον ιδρυτή της Amazon και την Sanchez ήταν το ρομαντικό νησί της Ύδρας. Τους εντόπισαν να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι κατά μήκος ενός πεζόδρομου προτού πάνε μαζί για δείπνο μπροστά στη θάλασσα.

Ο Τζεφ Μπέζος που ανακτά ξανά την πρώτη θέση ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Bloomberg’s Billionaires Index, εκθρόνισε τον Bernard Arnault και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των 500 πλουσιότερων δισεκατομμυριούχων του κόσμου.

Η καθαρή περιουσία του Μπέζος είναι 209 δισεκατομμύρια δολάρια και η περιουσία του έχει αυξηθεί κατά 32 δισεκατομμύρια δολάρια από την αρχή του τρέχοντος έτους, καθώς η μετοχή της Amazon έχει εκτιναχθεί σχεδόν κατά 25%.

Ο Arnault, ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH Moët Hennessy, έχει καθαρή περιουσία 208 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ελαφρώς πίσω από τον Μπέζο. Ο Έλον Μασκ είναι ο επόμενος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπέζος και τον Αρνό, με καθαρή περιουσία 200 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπέζος και ο Σάντσες εντοπίστηκαν στη Μύκονο, Ελλάδα

Μετά την Ύδρα, το power couple εντοπίστηκε από το Mykonoslive.tv στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Εθεάθησαν να περπατούν στα στενά δρομάκια της Μυκόνου, με τον Μπέζος να είναι εξαιρετικά φιλικός με τους παπαράτσι και να εκφράζει τη χαρά του που επέστρεψε στο ελληνικό νησί.

Πέρυσι το ζευγάρι επέλεξε για τις διακοπές του το Ιόνιο Πέλαγος με το super yacht του Bezos «Koru».

Το “Koru” είναι ένα αξιόλογο σκαρί 127 μέτρων με τρεις ιστούς που φτάνουν το εκπληκτικό ύψος των εβδομήντα μέτρων. Η κατασκευή του πλοίου κόστισε μισό δισεκατομμύριο δολάρια.

View of the super yacht 'Koru', property of Amazon founder Jeff Bezos.
View of the super yacht ‘Koru’, property of Amazon founder Jeff Bezos.

Πώς ο Μπέζος έκανε πρόταση γάμου στην Sanchez

Η Sanchez και ο Μπέζος αρραβωνιάστηκαν στις αρχές του 2023 και η Λόρεν μίλησε για τη στιγμή που ο Τζεφ της ζήτησε να τον παντρευτεί στη Vogue πέρυσι.

Θυμήθηκε πώς ο Μπέζος της έκανε την πρόταση στο σούπερ γιοτ των 500 εκατομμυρίων δολαρίων αφού απόλαυσαν μαζί ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Η Sanchez είπε ότι ο Bezos έκρυψε το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι κάτω από το μαξιλάρι της και ότι κόντεψε να λιποθυμίσει όταν το ανακάλυψε στο τέλος της βραδιάς λίγο πριν πάνε για ύπνο.

Το ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε από το Σιάτλ της Ουάσιγκτον στο νησί Indian Creek στη Φλόριντα – με τον Τζεφ να αγοράζει τρεις επαύλεις στο νησί, συνολικού ύψους 237 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ TOP 10: