Στην τελική ευθεία για το Most Powerful Women Summit 2023!

Στην τελική ευθεία για το Most Powerful Women Summit 2023!
Αυτή την Tετάρτη, 05 Απριλίου, το MPW Summit πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ LIVE, με παράλληλη διαδικτυακή κάλυψη στο fortunegreece.com.

Αυτή την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 10.30 το πρωί, ξεκινάει στο Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ το
MOST POWERFUL WOMEN SUMMIT που διοργανώνει το Fortune στην Ελλάδα, με φυσική παρουσία και πλήρη διαδικτυακή κάλυψη από την πλατφόρμα του Fortunegreece.com

Το MPW Summit είναι μια πολύτιμη ετήσια συνάντηση. Η κοινότητα που το απαρτίζει αποτελείται από δυναμικές και εξέχουσες γυναίκες στις επιχειρήσεις μαζί με επιλεγμένους εκπροσώπους από την πολιτική, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τις τέχνες, την φιλανθρωπία. Είναι ένα φόρουμ που βοηθάει τις γυναίκες να συνδεθούν μεταξύ τους και να εμπνεύσουν, με ενσυναίσθηση και πρακτικές συμβουλές για τις μεγάλες προκλήσεις που αναδύονται σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθούν η οικοδόμηση μιας κουλτούρας συμπερίληψης χωρίς αποκλεισμούς, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η ενδυνάμωση, επανακατάρτιση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, η ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, ο προβληματισμός και τα σενάρια του μέλλοντος.

Την Τετάρτη, όλοι μαζί, θα διερευνήσουμε τους τρόπους που αλλάζει η αγορά εργασίας, θα αφουγκραστούμε τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν τη ζωή μας και θα ανταλλάξουμε απόψεις για τις βέλτιστες πρακτικές που θα μας βοηθήσουν να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη μέρα.

*Δείτε όλη την ατζέντα του συνεδρίου στο fortunegreece.com

REGISTER TO WATCH ONLINE AND STAY TUNED!