Streaming: «Πακέτο» με Disney+, Hulu και Max για 30 δολάρια ανά μήνα

Streaming: «Πακέτο» με Disney+, Hulu και Max για 30 δολάρια ανά μήνα
Blurry Netflix logo in the foreground on a phone screen with Disney+, OCS and Prime Video logos reflected sharply in the background. Logo Netflix flou au premier plan sur l ecran d un telephone avec ceux de Disney+, OCS et Prime Video qui se refletent nets en arriere plan. (Photo by Antoine de Raigniac / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP) Photo: AFP
Θα βοηθήσει τους πελάτες να εξοικονομήσουν έως και 38% σε σύγκριση με το κόστος εγγραφής σε κάθε μία από τις υπηρεσίες streaming ξεχωριστά.

Ένα πακέτο streaming που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες Disney+, Hulu και Max θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Πέμπτη σε μηνιαία τιμή 16,99 δολάρια με διαφημίσεις και 29,99 δολάρια χωρίς διαφημίσεις, ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι Walt Disney και Warner Bros Discovery.

Το πακέτο θα βοηθήσει τους πελάτες να εξοικονομήσουν έως και 38% σε σύγκριση με το κόστος εγγραφής σε κάθε μία από τις υπηρεσίες streaming ξεχωριστά, δήλωσαν οι εταιρείες.

Οι εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει τις δικές τους υπηρεσίες streaming εν μέσω του ευρέως διαδεδομένου cord-cutting -όπου οι καταναλωτές εγκαταλείπουν τα παραδοσιακά πακέτα καλωδιακής τηλεόρασης υπέρ των υπηρεσιών που βασίζονται στο διαδίκτυο- πλημμυρίζοντας την αγορά με δεκάδες μεμονωμένες επιλογές.

Ο κατακλυσμός έχει οδηγήσει τους πελάτες να παραπονιούνται ότι πρέπει να αγοράζουν πολλαπλές συνδρομές, ωθώντας τις πλατφόρμες streaming να συνεργαστούν και να προσφέρουν πακέτα σε χαμηλότερες τιμές.

Το συνδρομητικό πακέτο της Disney-Warner Bros προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από τα franchise της Disney, συμπεριλαμβανομένων των Star Wars και των Avengers της Marvel, με τα HBO, Food Network, Discovery και άλλα καλωδιακά κανάλια της Warner Bros.

Το Disney+ και το Hulu είναι ήδη διαθέσιμα μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής.

Νωρίτερα φέτος, η Comcast λάνσαρε ένα νέο πακέτο streaming, προσφέροντας την υπηρεσία Peacock με Netflix και Apple TV+ για 15 δολάρια το μήνα για τους πελάτες της Xfinity internet και TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com