Swaplanet: Συνεχίζεται η συνεργασία με τα Public για την Προώθηση της Κυκλικής Οικονομίας στα Παιδικά Παιχνίδια και Βιβλία

Swaplanet: Συνεχίζεται η συνεργασία με τα Public για την Προώθηση της Κυκλικής Οικονομίας στα Παιδικά Παιχνίδια και Βιβλία

H Swaplanet, η κορυφαία πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας για παιδικά ρούχα, παιχνίδια και βιβλία ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τα Public, τον πληρέστερο προορισμό για Οικιακές Συσκευές, Τεχνολογία και Ψυχαγωγία σε Ελλάδα και Κύπρο. Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την κυκλική οικονομία, ειδικότερα όσον αφορά τα παιχνίδια και τα βιβλία, και στην ενθάρρυνση περισσότερων οικογενειών να υιοθετήσουν βιώσιμες καταναλωτικές συνήθειες.

Το Public Group, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος στρατηγικής βιωσιμότητας αποδεικνύει έμπρακτα την εταιρική υπευθυνότητα του. Υλοποιεί μέσα από το εντατικό πρόγραμμα “Love Earth”, ένα σύνολο δράσεων φιλικών προς το περιβάλλον, με στόχο να μετασχηματίσει το OmniChannel retail αποτελώντας ένα κορυφαίο πρότυπο “Green Commerce. Μέσα από «πράσινες» υπηρεσίες και λύσεις τα Public ενθαρρύνουν έμπρακτα τους καταναλωτές να υιοθετήσουν μία στάση ζωής που χαρακτηρίζεται από σεβασμό προς τον πλανήτη, εφαρμόζοντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Και για τη φετινή σχολική χρονιά, η δράση “Love Toys & Books” από τα Public και την Swaplanet, δίνει μία δεύτερη ζωή σε παιχνίδια και βιβλία που χαρίζονται από γονείς και διατίθενται σε νέες οικογένειες. Η συνεργασία αυτή επιδιώκει να μειώσει τα απόβλητα και να προωθήσει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής χαρίζοντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή Δέσμευση για Ένα πιο Πράσινο Μέλλον

Η συνεργασία αυτή ενισχύει το μήνυμα ότι η επιλογή μεταχειρισμένων προϊόντων δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη.

«Στην Swaplanet πιστεύουμε ότι κάθε παιχνίδι, βιβλίο ή ρούχο που επαναχρησιμοποιείται κάνει τη διαφορά στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος,» δήλωσε Jimmy Nicolaides, cofounder της Swaplanet. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τo Public Group, του οποίου η δέσμευση για τη βιωσιμότητα ταιριάζει απόλυτα με την αποστολή μας. Μαζί, μπορούμε να εμπνεύσουμε περισσότερες οικογένειες να συμμετέχουν στην κυκλική οικονομία και να κάνουν οικολογικές επιλογές.»

Στην ενέργεια συμμετέχουν 5 καταστήματα Public & “Public + home”. Οι ειδικοί κάδοι βρίσκονται στα: Public Golden Hall, “Pubic + home” The Mall Athens, “Public + home” Συγγρού, “Public + home” Γέρακας και Public Athens Metro Mall. Στόχος μας είναι σύντομα να τοποθετήσουμε ειδικούς κάδους συλλογής παιχνιδιών σε περισσότερα καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα.

Η δράση “Love Toys & Books υπογραμμίζει τη δέσμευση και των δύο εταιρειών για βιωσιμότητα και καινοτομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: