Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret επιστρέφουν όμως τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο

Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret επιστρέφουν όμως τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο
epa03462683 Victoria's Secret model Alessandra Ambrosio take to the catwalk wearing a fantasy bra valued at $2.5 million dollars (1.95 million Euro) during the 2012 Victoria's Secret Fashion Show in New York City, New York, USA, 07 November 2012. EPA/ANDREW GOMBERT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα αγγελάκια της Victoria's Secret ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην πασαρέλα.

Το δημοφιλές ετήσιο σόου της Victoria’s Secret, με τα σούπερ models ντυμένα αγγελάκια θα επιστρέψει φέτος το φθινόπωρο μετά από ένα κενό σχεδόν έξι ετών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη ότι θα επαναφέρει το σόου χωρίς να προσδιορίσει ημερομηνία, αφήνοντας όμως υπαινιγμούς για κάποιες αλλαγές στη μορφή της εκδήλωσης.

Στην πασαρέλα του εμβληματικού σόου εσωρούχων, γνωστό για τα εντυπωσιακά σκηνικά του, τα περίπλοκα κοστούμια και τα σουτιέν αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, έχουν περπατήσει μερικά από τα μεγαλύτερα μοντέλα όπως η Adriana Lima, η Naomi Campbell, η Bella Hadid με τη συνοδεία μουσικής από καλλιτέχνες όπως η Rihanna, η Taylor Swift και ο Justin Bieber.

«Το 2024 Victoria’s Secret Fashion Show θα προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι πελάτες μας – τη γοητεία, την πασαρέλα, τη μόδα, τη διασκέδαση, τα φτερά, την ψυχαγωγία – όλα μέσα από έναν ισχυρό, μοντέρνο πρίσμα που αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα», είπε η εταιρεία στο Reuters.

Το 2019 το brand, το οποίο ήταν θυγατρική υπό τη μητρική εταιρεία L Brands, ακύρωσε το σόου λέγοντας ότι ήταν «σημαντικό να εξελιχθεί το μάρκετινγκ της Victoria’s Secret».

Εκείνη την εποχή, η L Brands αντιμετώπιζε μια σειρά ζητημάτων, όπως πτώση των πωλήσεων για τα ακριβά εσώρουχά της, πίεση ακτιβιστών επενδυτών και αυξανόμενη κριτική για μια ξεπερασμένη εικόνα της μάρκας και για εσώρουχα που δεν περιελάμβαναν όλους τους σωματότυπους.

Το 2021, η L Brands χωρίστηκε σε δύο δημόσιες μονάδες – Bath & Body Works και Victoria’s Secret, ωστόσο οι πωλήσεις συνέχισαν να μειώνονται.

Το πρώτο Fashion Show της Victoria’s Secret πραγματοποιήθηκε στο New York City Plaza Hotel το 1995.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: