Τα καλύτερα ξενοδοχεία για business travellers στην Αθήνα

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για business travellers στην Αθήνα
Τα ξενοδοχεία της Μεγάλης Βρετανίας και Κινγκ Τζώρτζ για μία ώρα από τις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου24 Μαρτίου 2018 κατά την "Ώρα της Γης". Με πρωτοβουλία του WWF εκατομμύρια άνθρωποι έσβησαν τα φώτα του σπιτιού τους σε μια συμβολική προσπάθεια για δράση κατά της κλιματικής αλλαγής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
10 premium επιλογές διαμονής στην καρδιά της Αθήνας για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι στην πόλη.

Παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας (βιντεοδιασκέψεις), τα επαγγελματικά ταξίδια είναι ξανά, μετά το «διάλλειμα» της πανδημίας, καθημερινότητα για εκατομμύρια ανθρώπους. Οι business travelers έχουν συνήθως αυστηρό πρόγραμμα και σταθερά υψηλές απαιτήσεις από το μέρος στο οποίο θα μείνουν. Εμείς στο Fortune Greece επιλέξαμε 10 ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας σε εξαιρετικές τοποθεσίες κοντά σε ΜΜΜ, αξιοθέατα και επιχειρηματικά κέντρα, που θα διασφαλίσουν ότι το επαγγελματικό σας ταξίδι θα είναι έτσι ακριβώς όπως το έχετε οργανώσει.

Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel

Ένα ξενοδοχείο-ορόσημο που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, ακριβώς στην καρδιά της πόλης, από το 1874 και είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μπουτίκ, μουσεία και το επιχειρηματικό κέντρο. Διαθέτει -μεταξύ άλλων- πλήρως εξοπλισμένο business center, υπηρεσία μπάτλερ, σπα και γυμναστήριο. Η προνομιακή του θέση σάς επιτρέπει να οργανώσετε όλες τις επαγγελματικές συναντήσεις είτε μέσα στο ξενοδοχείο (στα εμβληματικά εστιατόρια και bar του) είτε σε κάποιο σημείο σε κοντινή απόσταση.

Electra Metropolis Athens

Φιλόξενο και με μια ευδιάκριτη φιλοσοφία διακριτικής πολυτέλειας, το Electra Metropolis, στρατηγικά τοποθετημένο στην αρχή της οδού Μητροπόλεως, αποτελεί πολύ καλή επιλογή διαμονής, είτε βρίσκεστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Μοντέρνο με κλασικές πινελιές, διαθέτει 216 μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικό αίθριο και roof garden με θέα την Ακρόπολη. Αρχιτεκτονικό ορόσημο και προορισμός από μόνο του, το κτίριο αποτελεί έργο του διάσημου αρχιτέκτονα Πάτροκλου Καραντινού και στέγαζε επί δεκαετίες το υπουργείο Παιδείας.

The Dolli

Η πιο ιδιαίτερη από τις πολλές καινούργιες αφίξεις στον -διαρκώς επεκτεινόμενο- ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας. Ένα υπέροχο αρχοντικό του 1925, σχεδιασμένο από τον Ανδρέα Κριεζή, έναν από τους λαμπρούς Έλληνες αρχιτέκτονες, επαναπροσδιορίζεται σήμερα ως ένα σύγχρονο Hôtel Du Luxe. Διαθέτει 46 πολυτελή δωμάτια και πριβέ διαμερίσματα που τα λούζει το αθηναϊκό φως. Εξαιρετικό location, με θέα στον Παρθενώνα, λίγα βήματα από την Ακρόπολη και μπροστά στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας.

New Hotel

Διαχρονικά μοντέρνο και στρατηγικά τοποθετημένο στην οδό Φιλελλήνων, δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος και την πολυσύχναστη επιχειρηματική ζώνη της Αθήνας. Εξαιρετικοί εσωτερικοί χώροι, design έπιπλα και χειροποίητα φωτιστικά, κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν ότι μένουν σε ένα πραγματικό έργο τέχνης. Διαθέτει 79 δωμάτια και σουίτες και αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα μοντέρνας αρχιτεκτονικής της πόλης.

King George, A Luxury Collection Hotel

Συνώνυμο της αψεγάδιαστης εξατομικευμένης εξυπηρέτησης από το 1930, βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του ιστορικού κέντρου. Με 102 δωμάτια και σουίτες, μια penthouse σουίτα με ιδιωτική εξωτερική πισίνα με θέα στην Ακρόπολη και το βραβευμένο meeting point-εστιατόριο ελληνικής κουζίνας Tudor Hall, με την απαράμιλλη θέα στα ορόσημα της πόλης, αποτελεί ιδανική λύση για business travelers και όχι μόνο.

Grand Hyatt Athens

Παραμένει σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των επαγγελματιών ταξιδιωτών που επισκέπτονται την Αθήνα, προσφέροντας ένα σύγχρονο περιβάλλον, business center, καθώς και πολλές χρήσιμες παροχές που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη διαμονή τους. Επί της Λεωφόρου Συγγρού, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, δίπλα στα νέα πολιτιστικά τοπόσημα της πόλης (ΚΠΙΣΝ, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, ΕΜΣΤ), περιλαμβάνει όλα όσα περιμένει να βρει κάποιος σε ένα premium city hotel (σπα, γυμναστήριο, αίθριο με πισίνα και μπαρ και fine dining εστιατόρια).

Brown Acropol, a member of Brown Hotels

Το Brown Acropol, το πρώτο από την Brown Hotels στην Ελλάδα, είναι εμπνευσμένο από τα θρυλικά κοσμοπολίτικα vibes της δεκαετίας του ’60, καθώς και την αστική κληρονομιά της Αθήνας. Οι εσωτερικοί χώροι και η φιλοσοφία του ξενοδοχείου βασίζονται σε μια ρετρό αισθητική «πασπαλισμένη» με μια σύγχρονη αντίληψη για την πολυτελή ψυχαγωγία. Διαλέξτε ένα από τα 164 ανακαινισμένα, μοντέρνα δωμάτια και σουίτες του που αποτελούν εγγύηση ποιότητας και αισθητικής.

Electra Palace Athens

Φιλόξενο και αριστοκρατικό, με τον αέρα μιας άλλης εποχής και οπτική επαφή με τον βράχο της Ακρόπολης, το Electra Palace Athens περιμένει για να σας υποδεχτεί στην καρδιά της πόλης. Κλασικό στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό του, που συνδυάζεται αρμονικά με τα ιστορικά κτίρια της περιοχής της Πλάκας, εκπέμπει αβίαστα κομψότητα παράλληλα με ζεστασιά και φιλόξενα vibes. Ιδανικό σημείο εξερεύνησης της πόλης και χαλάρωσης, μετά από μια μέρα γεμάτη meetings, στον καταπράσινο κήπο του ή το roof garden του.

St. George Lycabettus

Tο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, στις πράσινες πλαγιές του Λυκαβηττού, προσφέρει πανοραμική θέα της Αθήνας, που κόβει την ανάσα, από την Ακρόπολη μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού. Η τοποθεσία του είναι ιδανική, πέρα από τους business travelers, και για όσους ταξιδιώτες εκτιμούν το premium shopping, καθώς βρίσκεται μερικά μόνο βήματα από τις μπουτίκ του Κολωνακίου, καθώς επίσης από μουσεία, γκαλερί και εστιατόρια.

NJV Athens Plaza Hotel

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, ακριβώς στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι από τη Βουλή, σε κοντινή απόσταση από το Μουσείο Ακρόπολης και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος του ιστορικού κέντρου. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 καλαίσθητες σουίτες, το fine dining εστιατόριο The Parliament και το Explorer’s Bar Bistro για ποτά και cocktail με συνεργάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: