Τέιλορ Σουίφτ: Από τη σκηνή στην κοινωνική προσφορά – Η γενναιόδωρη δωρεά στην τράπεζα τροφίμων του Κάρντιφ

Τέιλορ Σουίφτ: Από τη σκηνή στην κοινωνική προσφορά – Η γενναιόδωρη δωρεά στην τράπεζα τροφίμων του Κάρντιφ
epa11378161 US singer and composer Taylor Swift performs on stage on occasion of her 'The Eras Tour' concert at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 29 May 2024. EPA/JUANJO MARTIN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γέμισε με τρόφιμα σχεδόν δύο φορτηγά με απαραίτητα αγαθά.

Η Τέιλορ Σουίφτ, μετά την επιτυχημένη της συναυλία στο Principality Stadium του Κάρντιφ, στις 18 Ιουνίου, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η αφοσίωσή της δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική. Η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά στην τοπική τράπεζα τροφίμων, επιτρέποντας στην οργάνωση να εξασφαλίσει τρόφιμα για 925 ανθρώπους και να γεμίσει σχεδόν δύο φορτηγά με απαραίτητα αγαθά.

Αυτή η κίνηση συνεχίζει τη φιλανθρωπική της παράδοση να στηρίζει τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Eras Tour». Για την Τέιλορ Σουίφτ, η κοινωνική ευαισθησία είναι αναπόσπαστο μέρος της καριέρας της, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές με τις δωρεές και την έμπρακτη υποστήριξη της προς ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Rachel Biggs, διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, δήλωσε βαθιά ευγνωμοσύνη για τη δωρεά της καλλιτέχνιδας, λέγοντας πως η συμβολή της ρίχνει φως στο παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχειας. «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς εμάς, με έναν αυξανόμενο αριθμό ατόμων να χρειάζονται τη στήριξή μας για πρώτη φορά», ανέφερε, τονίζοντας ότι φέτος η φιλανθρωπική οργάνωση αναγκάστηκε να αγοράσει υπερδιπλάσια ποσότητα τροφίμων σε σχέση με πέρσι.

Η Cardiff Foodbank, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε την Taylor Swift, αναφέροντας ότι η δωρεά της ήταν «πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα». Παράλληλα, σημειώθηκε πως, ενώ συμφωνήθηκε να μην αποκαλυφθεί το ακριβές ποσό της δωρεάς, η υποστήριξή της ήταν «τεράστια».

Η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις προσωπικές ευχαριστίες της για το έργο που επιτελείται στην τράπεζα τροφίμων του Κάρντιφ, αναδεικνύοντας την ανθρώπινη πλευρά μιας καλλιτέχνιδας που ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά, τόσο στη σκηνή όσο και στην κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: