«Θα σου χαρίσω ένα παιδί»: Σφοδρές αντιδράσεις μετά το σεξιστικό σχόλιο του Έλον Μασκ για την Τέιλορ Σουίφτ

«Θα σου χαρίσω ένα παιδί»: Σφοδρές αντιδράσεις μετά το σεξιστικό σχόλιο του Έλον Μασκ για την Τέιλορ Σουίφτ
epa11354668 US tech entrepreneur Elon Musk (C) leaves after attending the 10th World Water Forum in Nusadua, Bali, Indonesia, 20 May 2024. Bali is hosting the Forum from 18 to 25 May 2024, which is expected to serve as a platform for dialogue and create solutions to global water management issues. EPA/MADE NAGI Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο δισεκατομμυριούχος ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όρια με μια σεξιστική ανάρτηση για τη διάσημη τραγουδίστρια.

Η δημόσια υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ανάρτησή της στο X, όπου η τραγουδίστρια εξέφρασε την υποστήριξή της στην Χάρις με μια φωτογραφία που την δείχνει να κρατά μία γάτα, προκάλεσε πολλά σχόλια, αλλά ένα από αυτά ξεχώρισε για την προκλητικότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλον Μασκ, ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, αντέδρασε με ένα άκρως σεξιστικό σχόλιο, γράφοντας στο X: «Ωραία Τέιλορ… κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου». Το σχόλιο αυτό προκάλεσε ακόμη περισσότερες αντιδράσεις, με πολλούς να κατηγορούν τον Μασκ για έλλειψη σεβασμού και σεξισμό.

Η διαμάχη ξεκίνησε από προηγούμενες δηλώσεις του γερουσιαστή του Οχάιο και υποψήφιου αντιπροέδρου, Τζ. Ντ. Βανς, ο οποίος είχε επιτεθεί στις γυναίκες που επιλέγουν να μην αποκτήσουν παιδιά. Η ατάκα του για «άτεκνες κυρίες με γάτες» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με διάσημες προσωπικότητες, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, να απαντούν αποστομωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: