«The DeFiant Ones»: Ο Τραμπ ανακοίνωσε νέο πρότζεκτ κρυπτονομισμάτων

«The DeFiant Ones»: Ο Τραμπ ανακοίνωσε νέο πρότζεκτ κρυπτονομισμάτων
Former US President and Republican presidential candidate Donald Trump leaves the stage during a commercial break as he participates in the first presidential debate of the 2024 elections with US President Joe Biden at CNN's studios in Atlanta, Georgia, on June 27, 2024. (Photo by ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP) Photo: AFP
«Για πάρα πολύ καιρό, ο μέσος Αμερικανός έχει συμπιεστεί από τις μεγάλες τράπεζες και τις οικονομικές ελίτ. Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση - μαζί».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Πέμπτη ένα νέο πρόγραμμα κρυπτονομισμάτων με την ονομασία «The DeFiant Ones», αλλά δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση.

«Για πάρα πολύ καιρό, ο μέσος Αμερικανός έχει συμπιεστεί από τις μεγάλες τράπεζες και τις οικονομικές ελίτ. Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση – μαζί», έγραψε ο πρώην πρόεδρος στην πλατφόρμα του Truth Social, παραπέμποντας σε ένα κανάλι Telegram για το “Trump DeFi project”.

Το κανάλι δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στις 6 Αυγούστου, την ίδια ημέρα που ο γιος του Τραμπ, ο Έρικ Τραμπ, έκανε λόγο για μια επικείμενη ανακοίνωση που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση και την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχω πραγματικά ερωτευτεί την Crypto / DeFi. Μείνετε συντονισμένοι για μια μεγάλη ανακοίνωση», έγραψε στην κοινωνική πλατφόρμα X, επισημαίνοντας τον πατέρα του μαζί με τον αδελφό του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και τον Οργανισμό Τραμπ.

«Είμαστε έτοιμοι να ταρακουνήσουμε τον κόσμο των Cryptos με κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση είναι το μέλλον – μην μείνετε πίσω», ανέφερε ο Τραμπ Τζούνιορ σε ανάρτησή του στο X μία ημέρα αργότερα.

Ο Τραμπ έχει αγκαλιάσει σε μεγάλο βαθμό τα κρυπτονομίσματα σε αυτές τις εκλογές, παρά το γεγονός ότι κάποτε τα είχε απορρίψει ως «απάτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: