Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Γ. Τσίπρα: Aν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε άλλο πρόσωπο

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Γ. Τσίπρα:  Aν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε άλλο πρόσωπο
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο που θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά για να πάμε στις ευρωεκλογές» ανέφερε το στέλεχος του κόμματος.

Μήνυμα για αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιώργος Τσιπρας, εν μέσω του αναβρασμού που επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» την Τρίτη, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις ευρωεκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη, «αλλά αν δεν υπάρξει συνεννόηση μαζί του να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο που θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά για να πάμε στις ευρωεκλογές».

Ο ίδιος υποστήριξε πως «δεν υπήρξε καμία αμφισβήτηση του προέδρου ποτέ, υπήρξε διάθεση στήριξης της νέας πορείας και μπορούμε να συνεχίσουμε, αρκεί να υπάρχει συνεννόηση», αλλά παράλληλα άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας -σχετικά με το ερωτηματολόγιο στο isyriza που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων- ότι «αδιαμεσολάβητο δεν σημαίνει “κάνω ό,τι θέλω”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν πρέπει να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης από την ηγεσία του κόμματος, ο Γιώργος Τσίπρας είπε «πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις Ευρωεκλογές, χωρίς αιφνιδιασμούς, χωρίς εγώ αποφασίζω, όπως πρέπει να είναι η λειτουργία ενός κόμματος δημοκρατικής Αριστεράς, ελπίζω να υπάρξει λύση για μια καλύτερη προοπτική μέχρι τις ευρωεκλογές.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε την πολιτική λειτουργία μέχρι τις ευρωεκλογές. Αν εξασφαλιστεί και έχουμε καλό αποτέλεσμα, μπορεί να μη χρειαστεί να αλλάξουμε ηγεσία. Το καλό αποτέλεσμα το μίνιμουμ είναι η δεύτερη θέση» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: