Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου η συζήτηση στη βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαφθορά
- 10/03/2016, 16:45
- SHARE
![Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου η συζήτηση στη βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαφθορά](https://www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2016/01/26/16198751.jpg)
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, Αθήνα, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση θα διεξαχθεί μετά από πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.
Για την επόμενη Δευτέρα, 21 του τρέχοντος μηνός, καθορίστηκε να διεξαχθεί στη Βουλή, η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης. Η συνεδρίαση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, διεξάγεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που ανέλαβε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με χθεσινή επιστολή του επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Η ημερομηνία διεξαγωγής της συζήτησης συμφωνήθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων.